Publicat : vin, iun. 30th, 2017

Ladislau Pick isi cauta mandatul de consilier municipal?

pick ok1… Cel putin asa pare in fotografia care insoteste materialul…
Consilierul municipal, Ladislau Pick (PNL) a fost propus de organizatia municipal liberala pentru… restructurare. Adica s-a supus la vot excluderea acestuia din organizatie. In sedinta Biroului Permanent Judetean de joi, 29 iunie, aceasta propunere a fost votata cu doar trei voturi impotriva.
Intrebat de ce aceasta masura extrema, presedintele organizatiei municipale PNL Giurgiu, Marian Maroiu a declarat in exclusivitate pentru “Opinia giurgiuveanului” ca principalul motiv a fost… neimplicarea.
“Va dati seama ca, in situatia in care se afla PNL Giurgiu, nu ar fi fost prioritatea noastra sa ne dam oamenii afara. Domnul doctor Ladislau Pick nu a participat la nicio sedinta de la municipiu si, mai mult de atat, pe diferite cai a transmis semnale ostile spre conducerea organizatiei. Colegi de-ai domniei sale, consilieri locali, au incercat sa stea de vorba cu el, insa s-au lovit de o ostilitate greu de digerat… In aceste conditii, am supus la vot in BPM excluderea sa din partid, masura care a fost votata de majoritatea membrilor. Acelasi lucru s-a intamplat si in BPJ…”, a declarat Marian Maroiu.
Liderul PNL Giurgiu a precizat ca urmatorul pas este supunerea hotararilor BPM si BPJ la votul Comitetului Director Judetean (CDJ) (in care Ladislau Pick este membru) in cel mult doua saptamani. In situatia in care CDJ voteaza excluderea, organizatia PNL va anunta aceasta decizie la Institutia Prefecturii si Consiliul local, care vor lua act de retragerea sprijinului politic, situatie in care Ladislau Pick isi va pierde mandatul de consilier local PNL.

Despre autor

-