Publicat : joi, ian. 28th, 2016

Lecitina pentru Dumitru Gavrila

DSCF5035Cum domnu’ Gavrila? Asa sa faca si… “Floricel al nostru?” Cum facea marele inaintas liberal, Lucian Iliescu? S-a’nteles domnu’ Titi… Gavrila, nu sunteti multumit de modul in care a deszapezit Barbu acu’ o saptamana. S-a’nteles si ca: “… eheeee, acum 6 ani, pe vremea lui nea Lucica ieseau sute de oameni pe strazi si sute de utilaje. Era o efervescentaaaa…”.
Sa fie ramoleala cauzata de CNP de vina, domnu Gavrila? Ca in doar patru ani si jumatate ati uitat cum circulati prin “munospiciu”? In loc de lecitina, pentru improspatarea memoriei (recente – din februarie 2011) va postez cateva imagini de arhiva. Si va reamintesc ca pe vremea aia nu se dadea cu sare, clorura de calciu sa nu se deterioreze asfaltul si nu se dadea cu prea mult nisip sa nu se infunde canalizarile…
P.S. Daca vreti sa stiti data si ora la care au fost facute imaginile, e simplu: dati click dreapta pe “maus” si va bunghiti la ce scrie “in patratica ce o sa apara” – aveti toate datele: ziua, luna, anul, ora, minutul, secunda si marca aparatului foto. Doar numele fotografului nu este. Drept pentru care semnez… descifrabil,
Ion DiaconescuDSCF5037DSCF5029DSCF5024DSCF5039zap 2

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Membru PNL spune:

    Dl Gavrila este cel mai mare tradator si cel mai spagar

  2. ionescu spune:

    Imaginile astea sunt cât se poate de actuale, mă rog, adică asta vedeam în oraș și acum câteva zile. Diferența este că dacă facem o comparație între Iliescu și Barbu, la Iliescu lista de realizări importante este foarte lungă, la Barbu nu prea avem ce să trecem. dar la capitolul „păcate” Barbu s-ar putea să îl întreacă.

  3. Ciulin spune:

    Titi Gavrila uita si cand spunea de Beianu ca e tradator, ca isi face jocurile doar pentru el si acum il scutura de scame si ii face pantofii. Asta e politica, o mocirla de 2 lei, in care de castigat castiga cativa si restul , masa de manevra.