Publicat : joi, iun. 8th, 2017

Liberalii au stabilit: Ludovic Orban va fi cel sustinut de organizatia din Giurgiu

anton orbanDesi in presa aparusera speculatii care dadeau ca sigura sustinerea de catre filiala de la Giurgiu a candidatului Cristian Busoi pentru sefia PNL, astazi, 8 iulie, lucrurile sunt deja transate: Organizatia PNL din Giurgiu il sustine neconditionat pe Ludovic Orban.
Inainte cu cateva minute de sosirea (destul de tarzie fata de ora anuntata) a lui Orban, presedintele filialei judetene a liberalilor, Marin Anton a avut o interventie care a avut rolul de a tine treaza atentia celor din sala. Discursul din timpul acestei interventii a fost clar: sustinerea pentru functia de presedinte al PNL se indreapta spre Ludovic Orban…
“Daca ma intrebati pe mine, lucrurile sunt clare astazi… O sa discutam separat intre noi despre cum o sa votam si pe cine o sa sustinem la Congres”.ANTONCineva din sala a spus raspicat: “Vine acuma!”, iar Marin Anton a continuat:
“Da, vine acuma… Numai daca se intampla lucruri exceptionale in aceasta saptamana se vor intoarce lucrurile. Dar daca datele problemei raman ca acum, da… vine acuma, asa cum s-a spus din sala. Nu stiam ce expresie sa gasesc, dar “vine acuma!” este cea mai potrivita” a spus Marin Anton.
Si, intr-adevar, in cateva minute a aparut si Ludovic Orban, primit cu aplauze de liberalii giurgiuveni.

Despre autor

-