Publicat : vin, dec. 16th, 2016

Licitatie… fara strigare pentru PNL

opinie-editorialDoamnelor si domnilor, presedintele tarii s-a facut samsar de partide. „Partidul meu” este de vanzare… Liberalismul Bratienilor a ajuns pe taraba presedintelui. Un presedinte de conjunctura, uns cu ajutorul tinerilor frumosi si liberi, a feisbucistilor si a penalilor lui Basescu.
Marti s-a consumat cea mai neagra zi din istoria liberalismului romanesc: PNL a fost scos la licitatie de Iohannis. La o vila prezidentiala daruita de RAPPS, Iohannis a a scos la mezat postul de presedinte al PNL… A incercat mai intai cu „penalul” pana mai zilele trecute, Calin Popescu Tariceanu, care ar fi refuzat oferta. Urmatoarea strigare a fost facuta catre Traian Basescu… Asadar, fostul primar din Sibiu le da lectii liberalilor despre cum sa face un gheseft astfel ca din nimic (banii din meditatii de exemplu) sa faci… ceva cu mot (adica din esecul PNL-uli actual sa faci bici, sa plesnesti cu el si sa nu stropesti pe nimeni).
Daca atitudinea pedelistilor din PNL este de inteles – acestia stau cu capul la cutie si asteapta ca Mesia Iohannis sa le inmulteasca procentajul – este bizara de-a binelea atitudinea si umilinta liberalilor sadea… Liberali care nu mai au nicio urma din mandrie… „Prin noi insine” este o povara, nicidecum o mandrie a „urmasilor Bratienilor”, cum se autodenumeau deunazi. Pedelismul le-a schilodit modul de a gandi si de a actiona in vreun fel.
Partidul LOR este scos la vanzare de unul pe care l-au primit in casa lor, iar ei, liberalii nu realizeaza ca au ramas… fara casa, fara doctrina, fara viitor. Trezirea lor, daca se va intampla sa se intample, va fi tardiva. Iar ei vor ingrosa numarul celor care bat la usi straine… PNL nu mai exista! Exista niste samsari de partide si microorganismele care se infrupta acum din lesul PNL: pemepe si usere…
N.A. Era momentul liberalilor. Sa fie „batosi” in fata presedintelui. In fond, nu ei au nevoie de presedinte in 2019, ci invers. Iar scorul obtinut in 11 decembrie 2016 este de domeniul lui… mai rau de atat nu se poate.
Ion Diaconescu

Despre autor

-