Publicat : lun, nov. 21st, 2016

Lovitura de imagine pentru ALDE Giurgiu – Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin au premiat cu o vizita filiala locala (GALERIE FOTO)

t-1Vineri, 19 noiembrie, filiala ALDE Giurgiu a primit vizita copresedintilor Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, vizita care, asa cum a declarat cel de-al doilea om in stat, este ca o recompensa pentru rezultatele bune obtinute la alegerile locale de organizatia giurgiuveana.
“Vizita noastra este o recompensa pentru eforturile pe care ALDE Giurgiu le-a facut la alegerile locale. Vrem ca la alegerile parlamentare sa avem un rezultat cu doua cifre… ALDE este a treia forta politica din România, iar noi ne dorim sa facem parte din urmatoarea guvernare”, a declarat Tariceanu.t-2t-3Dupa sosire, celor doi copresedinti li s-au prezentat candidatii de pe lista ALDE Giurgiu, dupa care insotiti de numerosi membri si militanti ALDE a fost efectuata o vizita in Piata Centrala, unde Tariceanu a fost primit cu caldura de giurgiuveni. A urmat o intalnire cu angajatii si conducerea Santierului Naval (SC Shipyard ATG Giurgiu SRL), o vizita la Incubatorul de Afaceri Giurgiu , conferinta de presa si lansarea candidatilor ALDE pentru alegerile parlamentare, la Ateneul “Nicolae Balanescu”.

Articol comandat de ALDE – Filiala Teritoriala Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160008.

t-4t-5t-6t-7t-8t-9t-10t-11t-12t-13t-14t-15t-16t-17t-18

Despre autor

-