Publicat : vin, apr. 15th, 2016

Lucian Iliescu si Marin Anton „lucreaza” pro bono pentru PNL?

PNL pro bonoAsta au lasat sa se inteleaga cei doi new entry in PNL Giurgiu – Lucian Iliescu si Marin Anton.

Lucian Iliescu a fost vizibil incantat de primirea facuta de fostii colegi (aceeasi care l-au tradat si i-au incuiat usile sediului). Fostul lider liberal a dat asigurari ca nu isi doreste nicio functie, ca nu va candida defel la alegerile locale pe nicio lista si ca nu isi doreste decat sa puna umarul pentru ca PNL sa obtina un scor bun la locale.
Iliescu nu si-a putut reprima insa resentimentele si a dat de inteles ca liberalii sunt acum la mana lui si cei care s-au lepadat de ei vor plati intr-un fel sau altul. Remarca la auzul careia lui Dumitru Beianu i-a disparut roseata din obraji…
Deputatul Marin Anton si-a pus cenusa in cap, recunoscandu-si cu candoare greselile (si traseele) politice din ultimii patru ani. Si el, ca si Iliescu a precizat ca (deocamdata) nu isi doreste nicio functie si ca va incerca o unificare a dreptei… Totul pentru victoria PNL Giurgiu in alegerile locale.
Evident ca nimeni nu a crezut ca cei doi nu si-au negociat la sange (rece) venirea pe cai albi in PNL. Este doar o chestiune de timp pana cand il vom vedea pe marin Annton pe listele pentru Consiliul Judetean. In fond, totul are un pret, nu-i asa?

I.D.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Gigi spune:

    Ntzzzzz ! Cei doi au gasit poarta deschisa si usile casei vraiste si s-au aciuat nu pentru locale ci pentru parlamentarele din toamna.Sunt obisnuiti cu vanat mare, nu cu plevusca.

  2. ioana popescu spune:

    Pana pe 26 aprilie se va face un sondaj intern din care va rezulta ca Floricel si Beianu trebuie sa se razgandesca in privinta candidaturilor si pe doi cai…S Klasse..vor iesi din spuma…Dunarii cei doi …salvatore de la patria….unul la primarie,altul la Cj….de urmarit ce va zice cea care-i urmareste – dna balanta-(sper ca nu e atat de oarba)!!!