Publicat : mar, mart. 22nd, 2016

Lucrarile la bazinul de inot didactic vor fi finalizate in luna mai 2016

bazin inot okDesi, din motive obiective, lucrarile la bazinul de inot didactic au fost sistate o scurta perioada de timp in 2015, in ultima perioada s-a lucrat intens la definitivarea lucrarii, astfel ca aceasta constructie este in grafic. Primarul Nicolae Barbu a declarat ca lucrările la aceasta investitie sunt în linie dreaptă, iar executanții vor respecta termenul limită legal – pâna la sfârșitul lunii mai 2016.
„Lucrările de la bazinul de înot sunt pe un făgaș normal. Firma care a câștigat licitația organizată de Compania Națională de Investiții lucrează foarte bine. Avem certitudinea și speranța că se va finaliza în luna mai. Sperăm că se vor încadra în termenul limită în beneficiul tinerilor și copiilor, pentru că discutăm despre un bazin de înot didactic.”
In ce priveste pista de atletism, contractul și autorizața de construcție sunt în perioada de valabilitate, iar constructorul va reîncepe în curând lucrările de execuție. În ciuda tuturor sincopelor care au survenit încă de la demararea proiectului, se pare că și pista de atletism va fi gata până în vara acestui an.pista
„În acest moment a fost făcută ridicarea topografică, a fost stabilit nivelul pe care trebuie să-l aibă această pistă. Aceasta va fi făcută de așa natură încât să poată fi desfășurate și competiții naționale și internaționale. Pista de atletism va avea zone destinate tuturor disciplinelor ateltismului și noi sperăm să fie gata până în luna mai. Această zonă va fi una propice sportului și petrecerii timpului liber mai ales după implementarea unui proiect european în această zonă. În acest sens, Primăria Giurgiu a făcut studiile necesare și așteaptă deschiderea liniei de finanțare potrivite în cadrul POR”, a mai adăugat primarul Nicolae Barbu.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. petronela spune:

    Domnule primar, să nu ridicaţi câinii de acolo pentru că ei contribuie la performanţa alergătorilor !!!