Publicat : mar, iun. 9th, 2015

Lucrarile la Centrul de Informare si Promovare Turistica Giurgiu avanseaza in ritm rapid

parcIn urma cu aproximativ o luna de zile a fost dat ordinul de incepere a lucrarilor pentru Centrul National de Informare si Promovare Turistica Giurgiu (CNIPT Giurgiu) din Parcul Mihai Viteazul, iar in acest moment, lucrarile de constructie sunt aproape finalizate. Constructia are o suprafata construita de 60 mp, fiind o constructie usoara (lemn).

In aceste conditii, desi proiectul are ca termen de finalizare 31 decembrie 2015 si se realizeaza prin Programul Operational Regional 2007 – 2013 (valoare totala – 622.000 lei), cel mai probabil va fi finalizat mult mai devreme. Finantarea este asigurata prin Fondul European de Dezvoltare Regionala (90,37%),  Bugetul de Stat (7,63%) si Bugetul Local ( 2%).
Obiectivul proiectului Centru National de Informare si Promovare Turistica – Giurgiu il constituie promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare in scopul cresterii atractivitatii României, Regiunii Sud Muntenia si a municipiului Giurgiu ca destinatie turistica.
Centrul de la Giurgiu va fi inclus in reteaua de centre de informare si promovare turistica infiintata la nivel national in vederea facilitarii schimbului de informatii in sectorul turistic intre institutii si centrele de informare din zonele turistice.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. ely spune:

    chelului, tichia de margaritar… asa am ajuns noi.. era exact ce mai lipsea din Giurgiu, ca restul le aveam pe toate! da’poate are dreptate si barbu, mai stii… la cate obiective turistice avem si, mai ales, la cati turisti se perinda prin metropola Giurgiu, daca se ratacesc, saracii? si sa vezi cand o fi gata cocioaba-coliba (cum i-a zis un coleg al dvs.) ce experti in turism o sa lucreze acolo! pe tiparul ‘expertilor”cu care a impanzit barbu primaria…bani tocati aiurea…

  2. Maicu Terezu spune:

    noi nu avem sosele asfaltate si nici canalizare si ne arde de promovarea turistica.barbule,barbule,cum cheltui tu niste bani aiurea.singurul lucru bun este ca in 2016 scapam de tine