Publicat : lun, apr. 10th, 2017

Luna aceasta, doar persoanele care isi incaseaza pensiile prin Posta vor primi sumele cuvenite mai devreme

Marian-DumitruIn perioada Sarbatorilor Pascale, pensionarilor care isi ridica pensia prin intermediul oficiilor postale li s-a creat o mica facilitate, in sensul ca isi pot primi sumele cuvenite mai devreme cu doua zile, incepand cu data de 12 aprilie.
Directorul Casei Judetene de Pensii (CJP) Giurgiu, Marian Dumitru a precizat ca pentru persoanele care isi primesc pensile prin intermediul cardurilor bancare nu n-a modificat data in care acestora le sunt virati banii pentru pensii, aceste date ramanand aceleasi care au fost semnate in protocoalele pe care CJP le- a semnat cu bancile.
“Anul acesta, pensile vor veni mai devreme doar pentru pensionarii care primesc banii la posta, aici decalandu-se putin perioada (12 – 26 aprilie 2017). Pentru cei care incaseaza banii de pensie prin conturi bancare, zilele in care pot incepe ridicarea banilor raman aceleasi, incepand cu 14 aprilie 2017”, a afirmat Marian Dumitru.
Directorul Casei Judetene de Pensii Giurgiu a precizat ca in judetul Giurgiu, numarul persoanelor care primesc pensiile prin intermediul mandatelor postale este mai mare decat al celor care folosesc conturile bancare. Circa 19.000 de pensionari isi incaseaza sumele prin conturi bancare, iar diferenta pana la 66.600 de pensionari isi incaseaza sumele cuvenite prin mandate postale.

Despre autor

-