Publicat : joi, mai 18th, 2017

Marian Mina: “Daca domnul Anton tine neaparat, il sun si il felicit…”

mina 2La o saptamana dupa ce a castigat presedintia PNL Giurgiu, Marin Anton a spus in cadrul unei conferinte de presa ca dupa ce rezultatul alegerilor interne a fost validat a fost felicitat de mai multe personalitati. Printre cei despre care Marin Anton a spus ca l-au sunat se numara si senatorul social-democrat Niculae Badalau si presedintele interimar al PSD Giurgiu – Marian Mina…
“Imediat dupa alegeri am fost sunat de domnul Badalau si de domnul Marian Mina, care m-au felicitat… Cu domnul Badalau am vorbit aproape 40 de minute…”, a declarat atunci Marin Anton. (http://opiniagiurgiu.ro/politica/stirea-zilei/ce-lideri-psd-l-au-felicitat-pe-marin-anton/ ).
Replica presedintelui PSD Giurgiu – Marian Mina – a venit astazi (18 mai, 2017), cand acesta a declarat – mai intai la finalul conferintei de presa, apoi pentru OPEN TV si Opinia giurgiuveanului – ca nu l-a sunat pe Marin Anton. Nici el, nici senatorul Niculae Badalau…
“Probabil ca domnul Marin Anton si-a dorit sa fie sunat de mine si mai ales de domnul senator Niculae Badalau. N-a fost deloc asa… Eu personal nu l-am sunat… Imi permit sa vorbesc si in numele domnului senator Niculae Badalau pe care l-am sunat si mi-a confirmat ca nici dansul nu l-a felicitat telefonic pe domnul Marin Anton.
Dar, daca domnul Anton tine neaparat, il sun si il felicit pe aceasta cale pentru presedintia PNL Giurgiu. Repet, nu l-am sunat pana in acest moment”, a declarat Marian Mina.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. ioana popescu spune:

    Era ceva absolut normal sa l sunati pe Marin Anton,e un gest de om politic educat,ceva de curtoazie .Adevarul e ca dvs. l ati sunat,evident, dupa ce ati primit lumina de la Dimitrie (Bolintineanu).Numai ca dvs nu realizati ca din cand in cand nasul va mai si testeaza!! In ultima perioada le cam dati de gard !! sa fie oare din cauza tensiunii existente intre ….lupisori !!!???