Publicat : sâm, iun. 25th, 2016

Marian Mina – presedintele CJ; vicepresedinti: Cristian Marciu (PSD) si Vasile Andronache (ALDE)

Mina MarianVineri, 24 iunie, intr-o sala a CJ in care instalatiile de aer conditionat nu functionau, a avut loc sedinta de constituire a Consiliului Judetean Giurgiu.
Regula a fost aceeasi ca si la Consiliul local – s-au verificat dosarele si s-a depus juramantul, dupa care s-a trecut la propunerile pentru presedinte si vicepresedinti, care au trecut prin votul secret al noilor consilieri. Totul intr-o atmosfera inabusitoare si cu multe, foarte multe pause (din cauza de procedura).
Marian Mina a fost desemnat prin vot secret de catre consilierii judeteni pentru functia de presedinte al consiliului judetean, cu 29 de voturi pentru, un vot impotriva si un vot anulat.
Vicepresedintii au fost si ei votati: Cristian Marciu cu 31 de voturi pentru si Vasile Andronache cu 25 de voturi. De remarcat faptul ca in CJ, social democratii au acceptat “indicatiile” de la centru si au facut un fel de alianta cu ALDE. Cu conditia sa consideram ca Vasile Andronache ar avea vreo compatibilitate cu partidul lui tariceanu si Toma Petcu. Si, aproppo de Toma Petcu, acesta, impreuna cu Dumitru Beianu au fost marii absenti de la aceasta sedinta de constituire.cj 1cj 2
La sedinta au mai infruntat zapuseala cu brio, senatorul Niculae Badalau, primarul Nicolae Barbu, presedintele PNL – Gheorghe Stefan, Razvan Cuc – viitorul administrator public al judetului, prefectul Zorinel Niculcea, subprefectul Laurentiu Tintea, primarii din Mihailesti, Ghimpati, Adunatii Copaceni, Baneasa, Singureni si Stoenesti.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. ghimpele spune:

    Marciu si Andronache? N-am stiut, s-a mutat Muzeul Antipa la CJ?