Publicat : vin, mart. 27th, 2015

Marin Anton „a ales gresit partidul”?

badalauIn cadrul unei conferinte de presa, senatorul Niculae Badalau, presedintele PSD Giurgiu, a fost intrebat daca Marin Anton va fi candidatul aliantei PSD-UNPR-PC pentru presedintia Consiliului Judetean. Intrebarea vine in contextul declaratiilor facute de deputatul Marin Anton in urma cu doua saptamani, cand spunea ca este in echipa castigatoare si ca va castiga in 2016 si presedintia CJ si Primaria Giurgiu…

„Este adevarat ca suntem intr-o alianta cu UNPR si ca toti avem dorinte si vise… Dar in situatia in care PSD Giurgiu este cea mai puternica organizatie din tara, pentru presedintia CJ nu vom accepta niciodata un candidat de la alt partid decat PSD. Subliniez: nu vom accepta presedintia CJ in favoarea altui partid!

In legatura cu declaratia domnului deputat Marin Anton, toti avem vise, avem dorinte, dar… a gresit partidul… Il felicit totusi pe Marin Anton ca a venit in alianta, dar la CJ vom impune o echipa tanara in 2016…” a declarat Niculoae Badalau.

Citind printre randuri, am inteles (si credem ca asta va intelege si Marin Anton) ca trebuie sa isi puna pofta in cui in legatura cu presedintia CJ… Doar daca nu pregateste don’ general Oprea vreo operatiune de rupere a aliantei… Cu ambitiile lui de a creste partidul precum Fat Frumos la milioane si trilioane de membrii activi, o asemenea miscare este de asteptat.

Despre autor

-

Afisat: 5 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Adrian CHIRAN spune:

  Draga Mihnea, facem prinsoare ca toate aceste sprijine acordate bisericilor ( de ce oare numai cele ortodoxe?!) vor fi aprobate cu votul consilierilor carora d-l V M le-a oferit ceva( locuri de munca , ATOP, mici lucrari, etc ) ?

 2. Toni Arcașu spune:

  Să vii dintr-un partiduleț de…poșetă,și să ai pretenția să fii propus să candidezi la cea mai înaltă funcție din judeţ,asta înseamnă ori a fi rupt de realitate,ori a avea tupeu!Mai ales că giurgiuvenii știu bine cu cine au de-a face și prin câte partide a trecut!

 3. Daniel BURDULEA spune:

  Daaa !!! De ce să nu fim de acord ??? Atâta timp cât au depus cereri (cu documente atașate) la Consiliul Județean, și au menționat clar pentru ce solicită sumele menționate, este firesc să primească !!! Ar fi bine să nu uităm că suntem în POSTUL PAȘTELUI !!! Să nu uităm că există comisii care analizează toate solicitările, după aceea membrii comisiilor votează dacă se acord sprijin, sau dacă nu se acordă !!! Din câte înțeleg eu, se acordă sprijin și celor 54 persoane aflate în situații disperate !!! Este păcat că există atâția oameni cu probleme, din păcate doar cei 54 au avut posibilitatea să facă aceste solicitări, cu siguranță sunt de peste 1o-20 sau 100 ori mai mulți oameni cu probleme grave !!! Foarte dureros, dar adevărat !!! Felicitări Consiliului Județean pentru că ajută cetățenii cu probleme, dar și pentru ajutorul acordat casei lui Dumnezeu !!!

  • Maicu Terezu spune:

   nu stiam ca dzeu are nevoie de atatea case,si de atati intermediari imbracati in negru si cu lanturi de aur ca manelistii.acesti popi sunt mai rau ca niste cersetori din gara de nord.cati ani vor trebui sa mai treaca sa ne trezim din aceasta farsa numita religie? exemplul cel mai bun sunt suedezii,majoritari atei si fruntasi la economie,noi in sistemul turmei spalate pe creier nu vom evolua niciodata..oare nimeni nu se intreaba: daca avem atatea biserici,manastiri,popi,maicute si atati credinciosi,de ce naiba tara asta e saraca si merge tot in jos? nu cumva pt ca minciuna inca rezista si dupa 2000 de ani?

 4. Ca de obicei BISERICA cere bani de la bugetul Consiliului Judetean . Cum CJ nu are tiparnitza proprie de bani inseamna ca acesti bani trebuie luati din alte locuri : sanatate , dezvoltare , invatamant, bolnavi cu boli incurabile…etc
  In sedinta din 3.04.2015, 54 de persoane aflate in situatii disperate (boli grave,ireversibile si fara venit ) din intreg teritoriu judetului au solicitat disperat ajutor de la Consiliu .
  BISERICA a cerut o suma de 2 ( doua ) ori mai mare decat toti cei 54 de oameni la un loc a caror viata in multe cazuri chiar depinde de acest ajutor. Cati altii necajiti mai sunt in judet care ar avea nevoie de bani ?
  Dar banii nu sunt ai consilierilor judeteni ci ai Dvs , ai alegatorilor .Asa ca va intreb : SUNTETI DE ACORD CA ACESTI BANI SA FIE DATI BISERICII ?

  1 MANASTIREA SF. M. MC. GHEORGHE GIURGIU 70.000
  2 PAROHIA BUNA VESTIRE GIURGIU 40.000
  3 PAROHIA CHIRIACU-BISERICA ADORMIREA MAICII DOMNULUI 8.600
  4 MANASTIREA SF. IOAN RUSUL 20.000
  5 PAROHIA SF MARTIRI BRANCOVENI 50.000
  6 EPISCOPIA GIURGIULUI 40.000
  7 PAROHIA SF. M. MC. GHEORGHE 40.000
  8 PROTOIERIA BOLINTIN 30.000
  9 PAROHIA BOLINTIN VALE II 20.000