Publicat : joi, aug. 11th, 2016

Marin Anton: Hotararea de trecere a Zonei Libere la CJ a fost luata in sediul PSD

ANTON ZL“Mult trambitata depolitizare a Consiliului Judetean s-a dovedit a fi o minciuna. Imediat dupa preluarea CJ, liderii PSD s-au laudat ca depolitizeaza institutia, insa s-a dovedit ca nu este asa. Trecerea Zonei Libere de la Consiliul Local la cel judetean a fost luata de Good Father de la Bolintin, Niculae Badalau. S-a spus ca s-a profesionalizat Consiliul judetean, insa hotararea de preluare a Zonei Libere a fost luata in sediul PSD”, a declarat deputatul PNL, Marin Anton.
Deputatul liberal a declarat ca miza acestui scandal intern din PSD sunt cele 260 de hectare de pamant din Zona Libera. Anton a mai precizat ca va avea o intalnire cu prefectul de Giurgiu, pe vare il va ruga sa suspende hotararea Consiliului judetean.
“Hotararea de preluare a Zonei Libere de la Consiliul local nu poate fi luata doar printr-un vot al consilierilor. Aceasta trebuie hotarata de justitie. Ceea ce fac cei de la Consiliul Judetean nu este corect, nu este bine (pentru municipiu – N.R.) si nu este legal”, a mai declarat Marin Anton.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. O micuta corectare : referindu-se la Dl Badalau , Dl Anton l -a botezat Godfather nu Good Father .Adica „Nasul ” si nu „bunul parinte” hahahaha

  2. Dumitru Soare spune:

    Daca e vina politicienilor,unde sunt oamenii cu constiintza?Toti se plang de politicieni..Toti spunem ca sunt hoti.De unde credeti ca vin politicieni astia?Nu cad din cer…Vin din parinti romani,familii romanesti,afaceristi romani,profesori universitari romani,si sunt alesi de cetateni romani.Asta este ceea ce avem de oferit,e ceea ce produce sistemul,rahat inauntru,rahat in afara..Daca ai cetateni egoisti si ignoranti,atunci ai lideri egoisti si ignoranti.Daca este vina politicienilor,atunci unde sunt alegatori cu constiintza?Unde sunt romanii inteligenti sa ne arate calea..?Noi nu avem oameni de genul asta in tara asta..Daca ei au ce manca,nu-i mai intereseaza si de cel de langa el..Asa ca suntem un popor de mamaligari si opincari…Ne meritam soarta..Am ajuns sa ne arate calea Marin Anton,care a ajuns din postura de deputat sa critice parlamentul din care face parte si sa dea sfaturi in ograda altuia…halal sa ne fie..