Publicat : lun, aug. 28th, 2017

Marin Anton: “Prefecta de Giurgiu nu isi pastreaza nici macar in aparenta statutul de apolitic!”

AntonIn cadrul unei conferinte de presa de la sfarsitul saptamanii trecute, presedintele PNL Giurgiu, Marin Anton a declansat un atac dur la adresa “independentei” prefectului de Giurgiu, Lavinia Crisu. Liderul liberalilor giurgiuveni a declarat ca prefecta de Giurgiu se implica politic si ca participa frecvent la intalnirile politice ale PSD… Mai mult de atat, Marin Anton precizeaza ca doamna prefect este membra in Autoritatea Teritoriala de Ordine Publice (ATOP), ai carei membri sunt remunerati, ceea ce inseamna ca ar fi intr-un flagrant conflict de interese si in incompatibilitate cu functia de prefect… (http://www.cjgiurgiu.ro/portal/giurgiu/cj/portal.nsf/AllByUNID/00001382?OpenDocument )
“Eu stiu ca doamna prefect Crisu este angrenata politic si ca este omul PSD-ului, dar macar in aparenta sa fie independenta politic (ca si institutie a Prefectului), sa-si pastreze aceasta aparenta de independent.
In Consiliul Judetean, doamna prefecta este membru in ATOP… Si intreb, este numita din partea societatii civile, primeste si bani, dar ca institutie care controleaza legalitatea tuturor actelor nu este intr-un conflict de interese? O intreb daca nu este incompatibila si daca nu a dat declaratii false vis a vis de acest lucru. Asadar ii adresam aceasta intrebare public si o vom face si in scris”, a spus Marin Anton.atop

Despre autor

-