Publicat : mar, mart. 15th, 2016

Marius Cracea a lasat MP in offside – ce ii reproseaza colegii de partid

Sivu DinuMarius Cracea candideaza independent – este vestea care a bulversat politica din budoarele demoazelelor dependente de telenovele, visatoare la o aventura de-o clipa cu vedeta posturilor TV de cancan. Problemele lui Marius Cracea au aparut in momentul in care a fost luat la bani marunti de catre membrii organizatiei Miscarii Populare Giurgiu: numar de membri in organizatia municipala, adeziuni, organizarea punctelor de pe langa sectiile de votare… Dar motivul principal al disensiunilor a fost momentul in care s-a incercat constituirea listei de consilieri municipali a partidului.
Ionel Dinu a precizat intr-o conferinta de presa ca ii pare rau ca s-a ajuns in aceasta situatie, insa toti membrii partidului trebuie sa respecte statutul.
“Exista o prevedere in statut care spune ca cei ce vor sa candideze trebuie sa fie propusi dintre membrii de partid. Domnul Cracea a declarat ca I s-ar fi impus o lista de oameni din partid, ceea ce este total neadevarat. I-am amintit de prevederea staturtara, iar raspunsul lui a fost acela ca lista ramane la latitudinea lui. Ori, fara acceptul Biroului municipal si apoi al Consiliului judetean al partidului nu se poate. Nu a accepytat nici macar sa isi aduca lista de sustinatori… Domnul Cracea s-a suparat si a spus ca va candida ca independent.
Abia dupa aceea, la o analiza mai atenta, am constatat ca el avea buletin de Bucuresti, ca avea probleme si cu adeziunea la Miscarea Populara, ca organizatiile de pe langa sectiile de votare erau vraiste, si multe altele. In ceea ce ne priveste, pana la o eventuala demisie a domnului Cracea, acesta este in continuare membru de partid”, a declarat Ionel Dinu, presedintele MP Giurgiu.
Dinu a mai precizat ca noul presedinte interimar al organizatiei municipale MP Giurgiu este Dan Sivu, care la randul sau a facut aprecieri cu privire la activitatea lui Marius Cracea la MP.
“Cu siguranta, in calitatea de presedinte al organizatiei municipale MP nu ma void a in spectacol… Pot sa va spun ca vom incerca sa reparam din mers ceea ce a stricat domnul Cracea. Lucrurile au fost lasate descoperite total, totul este facut pulbere in organizatie. Am inteles ca domnul Cracea voia sa lase lucrurile asa pana in preajma alegerilor, nu inteleg din ce motive. Organizatia municipala este… varza, sunt rapoarte false cu privire la membri si actiuni… Am avut incredere in domnul Cracea, pacat ca s-a ajuns aici. In ce priveste candidature acestuia la functia de primar, nun e jucam cu asa ceva – consider ca pentru aceasta onoare trebuie sa ai totusi o experienta pe care sa te bazezi…”, a declarat Dan Sivu.

Despre autor

-