Publicat : lun, mart. 2nd, 2015

Martisoare, flori si urari pentru femeile din Giurgiu

m 1Pentru doamnele si domnisoarele matinale, ziua de 1 Martie a fost o surpriza placuta… Piata centrala a fost „ocupata” de barbatii care le-au oferit flori, cuvinte calde si martisoare…

Organizatia municipala PSD Giurgiu nu „a ratat” ocazia de a marca venirea oficiala a primaverii si de a oferi care o floare giurgiuvencelor.

m2Presedintele organizatiei – primarul Nicolae Barbu, prim vicepresedintele Alexandru Vladu – viceprimar, George Palalau – coordonatorul PES activists Giurgiu, Ionut Barbu – presedintele organizatiei municipale de tineret (TSD), Gigi Oprisan – inspector general al ISJ, au fost doar cativa dintre cei care au fost prezenti cu bratele incarcate de flori in Piata centrala si pe soseaua Bucuresti.

m3„Sa aveti o primavara frumoasa”, „La multi ani!”, au fost cuvintele care s-au rostit cel mai des in dimineata de 1 Martie, dimineata care a dat startul oficial al primaverii… Mii de garoafe au fost oferite doamnelor si domnisoarelor, care au rasplatit gestul cu cel putin un zambet…

„Nu este o actiune „de partid”, ci este un gest firesc, pe care fiecare dintre noi il facem in fiecare moment, dar mai cu seama in aceasta zi de primavara. Este un omagiu adus primaverii, iar femeile sunt primaverile din viata noastra”, a spus Nicolae Barbu.

m4„Oficial, sunt cel putin doua zile pe an cand femeile sunt centrul atentiei noastre: 1 si 8 Martie. Este o placere si o onoare pentru noi sa le oferim, pe langa flori si urari, respectul de care trebuie sa aiba parte zi de zi”, a precizat si viceprimarul Alexandru Vladu.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. DUNAREANU spune:

    CA DE OBICEI…MULT TROPOT PENTRU POTCOAVE DE CAI MORTI ! GIURGIUVENII NU LE ACORDA NICIO SANSA….DARA-MI-TE VOTURI PENTRU PRIMARIE IN 2016 ! CARTILE SUNT FACU TE DEJA…CETATENII DIN GIURGIU V-OR CU TOTUL ALTCEVA.SA LE INTRE BINE IN CAP, DOMNILOR-TOVARASI DE LA PSD !DE UNDE AU AVUT BANI DE GAROAFE ? DIN COTIZATII SAU DE LA VREO PUSCULITA SECRETA ,STIUTA LA NEVOIE DOAR DE BINOCLUL D N A ?!PE STRADA CAMINULUI, BIRUINTEI, PE STRADA MIRON COSTIN, PE STRADA LUNTREI ,DE CE NU ATI FOST SA OFERITI GAROAFE…V -A FOST TEAMA, V-A FOST FRICA DE OAMENI ?!

  2. veta spune:

    …daca nu este o actiune de partid, ce doamne iartama cautati toti in rosu ? … sunteti penibili !

  3. BAT MAN spune:

    Pe piticul atomic, pinguinul din Batman, de ce l-ai prins in poza? Ala mic negru cu sapca in cap de respira greu candideaza la primarie?