Publicat : lun, apr. 25th, 2016

Mihai Dobre a dat peste cap calculele liberalilor

dobrea-si-bada-2Dupa ce liberalii au lansat zvonuri care il dadeau ca sigur la PNL pe Mihai Dobre, primarul din Mihailesti, acesta si-a depus dosarul de candidatura din partea PSD. Negocierile liberalilor au esuat, iar asta s-a intamplat dupa ce “centrul” a dat-o in bara cu Marian Munteanu si Catalin Predoiu. Nea Mihai, vulpoi batran in ale politicii nu s-a lasat dus de cantecele de sirena ale tot mai putinilor liberali care dau ca sigura o victorie a dreptei la locale si parlamentare.
Daca a fost sau nu o informatie falsa, aceea cu trecerea lui Mihai Dobre la PNL, nu stim cu siguranta… Cert este ca imediat cum s-a intors din Bruxelles, senatorul Niculae Badalau l-a insotit pe Mihai Dobre la depunerea dosarului de candidat din partea PSD. Mai mult de atat, Badalau l-a si felicitat pe Dobre pentru decizia luata. Ceea ce inseamna ca au fost negocieri dure, cu siguranta.
Un singur primar mai sta in dubiu – Florin Nidelea din Clejani, care inca mai “joaca” si mai asteapta sa vada cum se inclina balanta…dosar dobre

Despre autor

-