Publicat : sâm, sept. 26th, 2015

Mihnea Boerescu se retrage din Consiliul Judetean

mihnea boerescuDupa cateva serii de „contre” cu presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, acuzat fiind de Vasile Mustatea ca isi face campanie electorala, consilierul judetean Mihnea Boerescu a scapat „porumbelul” in sedinta extraordinara CJ de vineri, 25 septembrie: „Nu imi fac campanie electorala… Este posibil sa ma retrag total din Consiliul Judetean”.

Contactat telefonic, consilierul judetean PNL a declarat in exclusivitate pentru publicatia Opinia ca a luat in considerare retragerea din CJ, nu insa si iesirea din PNL…

„Este foarte probabil sa renunt la calitatea de consilier judetean in cursul acestui an. Este mult prea mult pentru mine. Atatea discutii in contradictoriu, acuzatiile care mi se aduc la fiecare sedinta, naveta de la Bolintin Deal la Giurgiu, deplasarile si actiunile in teritoriu in calitate de consilier judetean… Am luat in calcul retragerea din CJ, nu insa si plecarea din PNL. Categoric voi ramane in continuare presedintele organizatiei PNL din Bolintin Vale si ma voi implica sa ajut in continuare organizatia judeteana PNL Giurgiu” a declarat Mihnea Boerescu.

Consilierul Mihnea Boerescu este un prosper om de afaceri din nordul judetului. In calitate de consilier judetean s-a remarcat printr-o luare de pozitie vehementa impotriva „ajutoarelor financiare” pe care institutiile statului le acorda Bisericii. In ultima vreme, dupa o lunga perioada „de iubire”, relatia intre Mihnea Boerescu si presedintele CJ Vasile Mustatea s-a racit considerabil, lucru care reiese clar din schimbul de replici dintre cei doi la fiecare sedinta a CJ.

Despre autor

-