Publicat : mar, iun. 13th, 2017

Ministrul Razvan Cuc nu a luat “nota de trecere”?!

cuc - badalauCel putin asa sustine cel care l-a propus in aceasta functie, Niculae Badalau.
In urma cu cateva ore, presedintele executiv al PSD, senatorul de Giurgiu, Niculae Badalau a declarat pentru jurnalistii din Capitala ca cele mai multe nerealizari constatate la evaluari de pesedisti sunt la ministerele Finantelor, Agriculturii si Transporturilor.
“Sunt nerealizări, suntem cu destule probleme ieşite din grafic ale unor ministere. Le analizăm si le vedem. Sunt extrem de multe… Sunt la Finanţe, Agricultură, Transporturi”, a declarat Badalau..
Despre premierul Grindeanu, Niculae Badalau a spus doar ca “premierul isi asuma tot Guvernul”, iesind oarecum din limitele declaratiilor anterioare, pline de ironii la adresa primului ministru.                      Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc este acuzat ca ar fi întarziat masurile din programul de guvernare, dar nici comunicarea nu ar fi fost punctul sau forte.

Surse din PSD si ALDE sustin ca s-a pus si problema remanierii ministrului Energiei, Toma Petcu, insa aici jocurile politice sunt ceva mai complicate… Toma Petcu este sustinut de Tariceanu care, spun aceleasi surse, este omul de casa al lui Daniel Chitoiu. Mai mult de atat, daca Tariceanu l-ar schimba pe ministrul giurgiuvean ar putea da naștere unui razboi intern in ALDE pentru ca sunt mai multi pretendenti la aceasta functie…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Blend-a-Merde spune:

    La cate piedici ii pune limba materna, nu prea imi dau seama cum ar putea domnu bolintinicu sa analizeze problemele ministerelor. Finante, agricultura, transporturi… Mergeti la bolintin sa vedeti reparatii de drumuri ce n-ati vazut in viata voastra. Mai ales in tiganie.