Publicat : lun, sept. 18th, 2017

Ministrul Toma Petcu, scenarii politice abracadabrante

toma petcuIntr-o conferinta de presa sustinuta la sediul ALDE Giurgiu, ministrul Toma Petcu a facut cateva observatii cu privire la politica locala, tragand spuza pe turta partidului din care face parte.
Nu stim daca ministrul giurgiuvean crede ceea ce spune sau vrea doar sa faca valuri politice, insa scenariul domniei sale este unul abracadabrant…
“V-am mai spus, eu cred ca alegerile din interiorul PNL Giurgiu pentru municipiu au fost aranjate de domnul Nicolae Barbu, pentru ca si-a dorit foarte mult sa aiba un partener in Consiliul Local (CL). Observam ca o serie de proiecte din CL, la sedintele anterioare acestor alegeri din PNL au fost respinse de consilierii PNL… Am observant acum la nivelul municipiului, un tip de atitudine a PNL fata de proiectele pe care le depune primarul Barbu… Fara sa fiu aparatorul domnului Marian Mina, am observant o alta atitudine a consilierilor PNL la nivel de judet – total diferita, parca Giurgiu n-ar face parte din judetul Giurgiu si invers. Nu este ok din punct de vedere politic aceasta atitudine, nu da o uniformitate a deciziilor politice si a stilului in care vrei sa faci politica. Nu poti sa spui ca toate proiectele CL sunt bune si trebuie aprobate si toate proiectele din Consiliului Judetean trebuie respinse”, a declarat Toma Petcu.
Toma Petcu a mai declarat ca isi doreste ca cei din conducerea PNL (partid din care a facut si el parte o lunga perioada de timp) sa faca o analiza si sa schimbe aceasta atitudine a consilierilor liberali, fie ca sunt in Consiliul Judetean, fie in Consiliul Local.
“Sunt convins ca la nivel de conducere, PNL Giurgiu va face o analiza si va schimba intr-un fel aceasta decizie paguboasa, pentru ca sunt multe proiecte la CJ care sunt benefice si la fel de multe proiecte la nivelul CL care nu sunt benefice si care ar trebui sa fie respinse
Ar fi pacat ca de fiecare data, cei care observa acest lucru sa fie doar consilierii ALDE sau – foarte rar – cate un consilier de la PSD”, a precizat ministrul ALDE.

Despre autor

-