Publicat : mar, apr. 14th, 2015

Minune!! Au infrunzit copacii toaletati!!

copaciCopacii toaletati despre care s-a facut atata valva pe retelele de socializare au infrunzit. Spre regretul celor care ar fi dorit sa nu se intample asta si sa aiba pe cine critica in continuare. Nu folosim verbul trivial „a injura” pentru a nu cadea in capcana politicianist-electorala intinsa de postacii meseriasi… angajati.

O chestiune fireasca – toaletarea copacilor – devenise o chestiune de viata si de moarte in urma cu o luna de zile. Cei care cainau „bietii copaci, „care au si ei un suflet” au acum surpriza neplacuta sa ii vada infrunziti… A doua minune se va intampla peste circa o luna, cand teii vor inflori, iar florile lor vor fi la fel de mirositoare…

Surse din randul postacilor care se dadeau specialisti ne-au informat ca acum se pregateste un alt atac pe retelele de socializare, in care vor sa il invinuiasca pe primarul Barbu de vrajitorie. Ei vor sa convinga giurgiuvenii ca edilul sef a folosit tactici si proceduri nepermise de regulamentul toaletarii (de care au facut caz in primul iures mediatic) si ca de fapt frunzele copacilor ar fi fost montate artificial intr-o noapte de angajatii de la Servicii Locale, iar banii publici s-au cheltuit pe materiale adezive (clei si lipinol).

De asemenea, se pare ca postacii vor sa acrediteze ideea ca Primaria a achizitionat deja din bani publici flori de tei artificiale si spray-uri cu miros de tei, pentru ca peste o luna de zile sa fie lipite pe furis in „teii macelariti, sub a caror coroana se saruta tinerii indragostiti”.

Ne-am informat si am aflat din surse de la Primarie ca frunzele teilor sunt cat se poate de naturale, iar serviciul achizitii ne-a dat asigurari ca nu s-a achizitionat nici spray-uri, nici lipinol sau clei si nici flori sau frunze artificiale de tei.

„Infrunzirea si inflorirea teilor este un proces normal, care se intampla de regula in fiecare an. Spre disperarea unora, care ar fi dorit contrariul, si anul acesta va fi posibil acelasi proces natural, chiar daca copacii respectivi au fost toaletati (care este de asemenea, un proces firesc). Din pacate, spre deosebire de copaci, natura umana (firea – N.R.) nu poate fi toaletata in asa fel incat sa renasca an de an… Doar ideile trasnite… infrunzesc in mintea unora”, ne-a relatat un specialist in toaletari…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Toni Arcașu spune:

    Întrebare:Cum se recunoaște un postac?
    Răspuns:Un postac nu are argumente și recurge la epitete și etichete!Dar pentru el aceste două cuvinte înseamnă înjurături,insulte,calomnii!
    Tocmai când credeam că această tagmă este pe cale de dispariţie,a apărut Postacul-Fost-Șef,care îi înjură pe toți,chiar și pe cei pe care se laudă că i-a pus în funcții,iar acum nu-l mai ascultă,fiindcă este un Fost!