Publicat : mar, dec. 15th, 2015

Minune sau dovada ca Kim Ir Sen traieste?

kim ir senPedelistii din marele PNL au produs dovada ca marele conducator, ninja suprem, Mesia tuturor timpurilor, providentialul, samariteanul, nepamanteanul si intergalacticul – traieste printe giurgiuveni. Respira acelasi aer cu noi, muritorii. Sunt voci care spun ca mananca, la fel ca noi, cartofi prajiti si ca uneori bea si apa plata din izvoarele de la Stanesti.
Minunea minunilor sau dovada ca Kim Ir Sen traieste?
Pe o adresa de facebook, s-a intamplat minunea. Pe un tort de frisca cu poza lui Nicolae Florian (kitsch in trend in mai multe zone din tara) se pare ca s-a intamplat o minune. In spatele fotografiei a aparut ca din senin, putin blurata, cladirea Primariei Giurgiu – “templul” visat (sau vizat) al intergalacticului.
Cofetarii au ramas inmarmuriti si nu au stiut cum sa reactioneze. Unii au cazut in genunchi si s-au inchinat. Altii au vrut sa cheme un sobor de preoti, crezand ca este lucratura lui Michiduta… Cei mai cu picioarele pe pamant au trimis tortul unei echipe de pedelisti din marele PNL, care sa studieze fenomenul.
Surse din micul PDL infiltrate in marele PNL au lansat informatia ca nu ar fi vorba despre o minune, ci ca mai multi neocomunisti si criptoultrasocialisti din micul PDL vor sa renasca cultul personalitatii. Drept pentru care au lansat o holograma direct in laboratorul cofetarilor (care nu ar avea nici cea mai mica vina).
Alti pedelisti (mici) sustin ca nu cred in varianta neocomunistilor din partidul lor si ca vor sa faca demersuri catre conducerea BOR pentru sanctificare.
Nu stim daca tortul a fost mancat (cine ar fi indraznit sa-i manance… capul sau sa se apropie cu cutitul de marele ninja?), dar s-a pastrat pentru posteritate o fotografie cu el (tortul) in cutie.
P,S. Iata dovada despre care vorbeam:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204633811160032&set=a.10201213959585880.1073741832.1677693856&type=3&theater

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Costel spune:

  Acest site este o caricatura Giurgiuveana.
  Domnul Floricel a sărbătorit ziua de naștere domnilor frustrați. Un La mulți ani nu transmiteți.
  Opinia o sa sfârșească odată cu Barbone.
  Cahalere frustrate ce sunteți

 2. Tanta spune:

  Gurile rele din noul PNL,vb pe la colturi ca au iesit in paguba cu ziua de nastere a lui Kim Ir Sen .Marea multime (68 pers) de Pnl-istii deghizati au fost serviti cu fasole si mititei..aaa si cu niste carne de porc(pomana prostului)porcului..nu stim daca aceea carne avea analizele la zi,nu de alta dar sa nu dea Trichinella spiralis in ei inainte de alegeri.la ora actuala jumatate din ei inca mai stau pe closet si cealalta jumatate isi miros parturile.. deee daca nu a fost fiarta de mai multe ori..fasolea..))

 3. Ain spune:

  Serios Gym? Din punctul me de vedere ai derapat de la ceea ce scriau aici. Chiar te recompenseaza Barbu si Must stea atat de mult incat sa scrii orice legat de Florian Nicolae… ai ajuns in stadiul in care imi este scârba sa mai citesc ziarul tau.