Publicat : mie, sept. 23rd, 2015

Misterele „dosarului” medicului Pick devin din ce in ce mai de… nepatruns

x files newsDaca nu s-ar fi gasit „binevoitori” din PNL (ex. consilierul judetean Mihnea Boerescu si altii) care sa comenteze tendentios ceea ce am scris in articolul in care prezentam stirea ca dosarul pentru examenul de manager al SJU Giurgiu, depus de doctorul Ladislau Pick la Comisia de la Ministerul Sanatatii a fost respins de comisie din cauza lipsei unor copii legalizate dupa anumite documente, totul ar fi ramas „ca-n tren”… Ei bine, tocmai acele comentarii ne-au facut sa ne activam neuronii si sa incercam sa intelegem cum a fost posibil sa se intample asa ceva.

Asa am aflat ca medicul anestezist Ladislau Pick nu a fost la prima tentativa de a-si depune un astfel de dosar: s-a mai intamplat si acum doi ani, si acum un an. Cand, din varii motive, examenul de manager nu a mai avut loc (Vasile Mustatea si Mihai Petre stiu de ce…). Insa, dosarul medicului Pick, a fost depus de fiecare data si, culmea, documentele au fost in regula, copiile legalizate.

Asta da mister… De ce, tocmai acum, dosarul a avut aceasta greseala flagranta si de neacceptat? Noi nu putem face decat supozitii…

Nu credem ca domnului doctor Ladislau Pick (pentru al carui profesionalism avem toata stima si consideratia) i-ar fi fost teama sa intre in concurs cu Elena Dinu, Mihai Petre si Iulian Stoenescu, mai ales ca domnia sa avea si experienta de manager…

Asa cum nu vrem sa credem in ruptul capului ca – politic vorbind – domnul Pick ar fi vrut sa puncteze victimizandu-se, si astfel sa ii creasca cota la bursa sondajului intern prietenului sau, Nicolae Florian. Asta ar fi suicid curat – si politic si profesional.

Sa se fi temut domnul doctor de comisia de examinare de la Ministerul Sanatatii? Ne indoim.

Sau sa isi fi dorit sa fie numit pur si simplu ca manager? Exclus, domnul doctor nu este naiv…

Pana la „desecretizarea” misterului ramanem cu intrebarile… In fond, misterele ne pigmenteaza viata si ne pun imaginatia la treaba, nu-i asa?

Despre autor

-