Publicat : joi, feb. 26th, 2015

Misterul hiperasociatiei “Uimiti pentru Giurgiu”…

Editorial1Rasfoind presa online, ramai… uimit de cate poti sa afli despre oameni pe langa care treci zilnic, despre retete culinare abracadabrante, despre liderii vremilor pe care le traiesti… Cu o conditie: sa stii sa citesti printre randuri (era sa scriu „printre gratii” – puschea… ).

Ce am inteles in urma lecturarii unui articol si a vizionarii unei emisiuni TV este un adevarat scenariu de film…

Nu se stie de unde a aparut. Nu i se cunoaste originea si nici scopul pentru care a fost creata si implantata in Giurgiu. Nu exista specialisti care sa ne ofere lamuriri… A aparut din tenebrele noptii intereselor de grup (politic) sa bulverseze mintile electorilor. Ea s-a alaturat celorlalte – existente deja – cu scopul de a le atrage si de a le infesta cu virusul antibarbulian. Aflam dintr-un site undercover ca este vorba despre o asociatie (ni se face parul… maciuca!!) care ar avea un scop unic: sa ne invete hora-n balti si sa ne curete subsolurile.

Ramanem… masca. Aflam ca s-au unit forte din doua galaxii politice, pentru un scop (inca incert), dar care se insinueaza pervers si persuasiv in viata giurgiuvenilor…

„Uimiti pentru Giurgiu” este numele unei asociatii non profit (imediat), dar care ar avea pe termen mediu un interes politic major. Acelasi site ne devoaleaza si personajele tenebroase implicate in aceasta asociatie cu scopul subversiv de a acapara puterea absoluta… Scopul intunecat al asociatiei „Uimiti pentru Giurgiu” este relevant: au inceput sa sape la temelia… blocurilor de locuit, sub pretextul ca le curata subsolurile. O actiune sub acoperirea voluntariatului, care de fapt nu ar fi chiar atat de… voluntar.

Dumitru Beianu (PNL), Nicolae Florian (PSD) plus tineri din TNL si racani din PSD, dar si independenta (care este) Liliana Ciobanu, sunt numele devoalate de site-ul respectiv, care au infiintat si care activeaza in asociatia despre care se face vorbire.

Hiperactivitatea „Uimitilor pentru Giurgiu” se intensifica pe masura ce se apropie ziua X a alegerilor din 2016. Pana atunci, scenatiul de film de groaza cu buget (deocamdata) este respectat cu sfintenie de… uimitii din asociatie, care imprastie in randul populatiei (discret sau pe fata, dupa imprejurari) virusul antibarbulian.

Din surse apropiate administratiei locale am primit informatia ca se pregateste o ampla actiune de… dat cu flit. Actiunea va fi coroborata cu demersurile sefului CJ, care ii pregateste o surpriza „tenebroasa” lui Beianu… In acelasi timp, in Capitala patriei se lucreaza intens pentru ca partidul „care este” sa nu fie nascut…

N.R. Sigur ca acest material este un pamflet bazat pe surse (in)credibile si trebuie tratat ca atare. Daca se vor gasi scriitori de pe alte site-uri sa ne gaseasca nod in papura sau cititori care sa ne injure, ii rugam sa o faca si la adresa: http://www.stirigiurgiu.ro/care-misterul-hiper-activei-asociatii-uniti-pentru-giurgiu/

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Onor Lagim spune:

    Excelenta gaselnita „antibarbulian”! Bravos natiune!!!

  2. dunareanu spune:

    cum-necum, ceva trebuie sa se -ntample…motive sunt suficiente.e un fel de m a c e l al r o z e l or…din care speram sa castige cei ce manuiesc arcul si sageata.un lucru e cert…trandafirii la giurgiu, au inceput sa puta !cand doi se cearta…Raluca urmareste sa castige !cu lucian iliescu pe post de varf de atac.asa ca , razboiti-va sanatosi,pana cand se rupe r o a t a la caruta si ramane-ti in drum…ca aia de la caracal ! da, d o a m n e !arbitru cine este la acest meci ? c r i s u repede sau crisu de jos, guvernul mafiot ?! * (PAMFLET DE DUNARE , INVOLBURATA DE CURENTI ADANCI SI NEMILOSI CU AREALUL GIURGIUVEAN BANTUIT PE VECI DE INTERESE…)