Publicat : vin, iul. 21st, 2017

“Mizam PESport” – o invitatie serioasa la sprijinirea si incurajarea miscarii sportive

pes 3Cea de-a doua editie a competitiei “Mizam PESport”, organizata de Asociatia Sportiva “Viitorul” cu sprijinul PES Activists Giurgiu si in colaborare cu TSD Giurgiu este organizata in perioada 22-23 iulie la Stadionul Dunarea, incepand cu ora 08:00.
La fel ca si in prima editie, participarea este impresionanta: peste 250 de sportivi – copii – constituiti in 16 echipe vor lua startul la competitie. Fiecare echipa va avea cate 13 jucatori (plus rezervele), pe categorii de varsta (8 echipe la categoria 9-10 ani si 8 echipe la categoria de varsta 11-12 ani).PES xParticipantii la competitia de fotbal pentru copii aduna si in acest an echipe din Giurgiu, Bucuresti, Zimnicea sau Cernica, iar organizatorii s-au asigurat ca toti participantii vor primi diplome, cupe, medalii, iar primii clasati vor primi la festivitatea de premiere premii constand in mingi sau echipamente sportive.
Pe langa militantii din Giurgiu ai PES Activists, la eveniment va participa si secretarul general al PES Activists Romania – Janina Sitaru.
Organizatorii invita giurgiuvenii sambata si duminica (22-23 iulie) la stadionul Dunarea pentru a sprijini, chiar si din tribune, miscarea sportive si pentru a incuraja micii sportivi.

Despre autor

-