Publicat : joi, apr. 14th, 2016

Moftul electoral al liberalilor – motivele pentru care nu vor parcari in cartierul Tineretului

N BarbuDespre ambitia politicianisto-electorala a consilierilor locali de la PNL, UNPR, ALDE – aceea de a nu aproba executia unor parcari in cartierul Tineretului – s-a vorbit, s-a scris si s-au facut dezbateri. Insa, este ceva ce nu s-a spus, iar primarul Nicolae Barbu a facut precizari in acest sens in cadrul unei conferinte de presa.
Dupa ce intr-o prima faza nu au votat parcarile pentru ca “nu au functionat tabletele”, in a doua sedinta de CL, consilierii amintiti au venit cu linia trasata de partid la ei. Descoperisera greseli care puneau in pericol parcarile! Asa ca nu le-au votat, “sa-i fie invatatura de minte primarului”.
“Din cele sapte parcari  propuse spre aprobare, consilierii PNL, UNPR si ALDE au descoperit greseli la patru dintre ele. Este vorba despre parcarile din zona blocurilor P1 – P2, a blocurilor E3 – P1 – Gradinita 9, a blocului 18/613 si de la Biserica „Sfinții Brâncoveni. La parcarea din zona blocurilor E3 – P1 – Gradinita 9, in referat se face vorbire de o suprafata de aproximativ 600 mp pentru care s-a facut comanda catre constructor, in timp ce masuratorile indicau 616,5 mp. Aici este marea greseala.
La parcarea din zona Bisericii „Sfinții Brâncoveni”, marea greseala este ca era scris, „Biserica SFÂNTUL Brâncoveni”. O greseala imensa, nu-i asa? Pentru care trebuia stopat proiectul.
A treia parcare cu greseli este cea de la blocul 18/613 unde, intr-un singur loc lipsea cifra “1” de la denumirea blocului, astfel cain loc de 18/613 era 8/613. In rest denumirea blocului era corecta.
Cea de-a patra greseala grava aparea la parcarea de la blocurile P1 – P2: o interpretare putin extinsa a sistematizarii zonei, care cuprindea, pentru iluminat, atat zona din spatele celor două blocuri, cat si pe cea a zonei E3 – P1 – Gradinita 9, aflata in continuare” a declarat primarul Barbu.
Edilul sef a concluzionat spunand ca lucrarile au intarziat cu cel putin doua luni din cauza acestui moft electoral al consilierilor care s-au constituit intr-o noua majoritate in CL.
“Erau greseli care puteau fi corectate fara nicio problema. Insa nu au vrut sa inceapa Barbu aceste lucrari, care oricum nu ar fi fost finalizate in acest mandat. Nu-i nimic, le voi realiza in mandatul urmator si le garantez oamenilor ca vor fi realizate pana in toamna aceastui an. Iar domnii consilieri care s-au pus contra acestor parcari le transmit sa se duca in acele zone si sa asculte vorbele… de duh ale cetatenilor”, a declarat Nicolae Barbu.

Despre autor

-