Publicat : vin, dec. 16th, 2016

Multumiri aduse electoratului de catre cei 5 pesedisti care au intrat in Parlament

psdCel mai bun rezultat (din toata istoria PSD Giurgiu) a fost repurtat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, alegeri la care candidatii PSD au obtinut 5 mandate din totalul de 6.
Niculae Badalau si Cristian Marciu – senatori;
Razvan Cuc, Alexandru Andrei si Elena Dinu – deputati.
Toti cei alesi s-au prezentat joi in fata presei giurgiuvene pentru a multumi electoratului si pentru a intari faptul ca Programul de Guvernare prezentat in campania electorala va fi respectat.
Senatorul Niculae Badalau: Le multumesc pentru incredere cetatenilor judetului si municipiului Giurgiu si ii asigur ca echipa PSD pe care au trimis-o – prin votul lor – in Parlament va munci pentru a ridica nivelul de viata al tuturor giurgiuvenilor. Ii multumim de asemenea si presedintelui CJ, Marian Mina, care ne-a sprijinit in toata perioada campaniei electorale.
Senatorul Cristian Marciu: Multumesc presedintelui PSD Giurgiu si presedintilor din toate organizatiile teritoriale pentru mobilizarea exemplara. De asemenea, nu pot sa nu le multumesc giurgiuvenilor care ne-au dat votul si le garantez ca in urmatoarea perioada vom incepe sa implementam toate proiectele din programul de guvernare.
Deputatul Elena Dinu: Le multumesc giurgiuvenilor pentru votul de incredere acordat echipei PSD Giurgiu… Ii multumesc si domnului presedinte Niculae Badalau, pentru increderea si sprijinul moral acordat…
Deputatul Razvan Cuc: Doresc sa multumesc alegatorilor din municipiu si judet, Este un vot care ne obliga si nu vom dezamagi cetatenii.
Deputatul Alexandru Andrei: Multumesc giurgiuvenilor pentru votul acordat si le promit ca in mod sigur nu ii vom dezamagi.
Presedintele CJ, Marian Mina, prezent langa echipa de parlamentari PSD Giurgiu i-a felicitat pe acestia si a multumit la randu-i pentru vot electoratului din judet si municipiu…
“Le multumesc cetatenilor pentru increderea acordata si ii asigur ca tot ce am vorbit in campania electorala vom pune in practica. Adversarilor nostri politici le promit ca la urmatoarele alegeri vom pune si fotografiile candidatilor pe afise si flayere…”, a spus Marian Mina.

Despre autor

-