Publicat : mie, mart. 4th, 2015

Municipalitatea a igienizat 110 subsoluri de bloc – actiunea continua

subsolDin luna octombrie a anului trecut, cand a fost aprobat Regulamentul de acordare a sprijinelor financiare pentru asociatiile de proprietari in vederea igienizarii subsolurilor, si pana in luna februarie a anului curent, au fost igienizate cu sprijinul municipalitatii 110 subsoluri de la blocurile din oras.

Pentru 77 de subsoluri a fost aprobata deja acordarea sprijinelor financiare in sedintele Consiliului Local. Valoarea totala a acestor sprijine s-a ridicat la 382.209 lei. Pentru restul de 33 de subsoluri igienizate urmeaza a se intocmi materialele necesare pentru aprobarea in sedinta de consiliu.

Intr-o conferinta de presa, primarul Nicolae Barbu a precizat ca pana in prezent, la Primarie au fost depuse 231 de solicitari pentru sprijinul financiar in vederea igienizarii subsolurilor, iar numarul solicitarilor ramase de rezolvat este de 121. Edilul sef a mai spus ca pana la Paste, spera la toate subsolurile care necesita igienizare si pentru care se depune documentatie la Primarie, sa fie finalizate lucrarile.

Pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru igienizarea subsolurilor, persoana imputernicita prin hotararea a jumatate plus unu din numarul de proprietari din cadrul Asociatiei de proprietari sau a scarii de bloc (pentru cei care nu fac parte dintr-o asociatie) trebuie sa depuna la Compartimentul Control Coordonare Asociatii de Proprietari din cadrul Primariei urmatoarele documente:

– formular solicitare sprijin financiar (Anexa 1 la Regulament);

– hotararea adunarii generale a asociatiei de proprietari (Anexa 2 la Regulament);

– lista proprietarilor (Anexa 3 la Regulament)

– declaratie de proprie raspundere (Anexa 4 la Regulament)

– devizul estimativ al lucrarii (situatia de lucrari si volumul estimativ de apa/deseuri) intocmit de o firma specializata.

Comisia special instituita va analiza solicitarea si documentele anexate si va propune Consiliului Local acordarea sprijinului financiar precum si cuantumul acestuia pentru fiecare solicitant in parte.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. BOGDAN spune:

    De ce DOMNULE PRIMAR asociațiile de proprietari ne solicită bani pentru ca firmele dumneavoastră sa igienizeze subsolurile ?