Publicat : joi, mart. 17th, 2016

Municipalitatea a primit 11 miliarde de lei vechi de la Ministerul Dezvoltarii Regionale pentru finalizarea constructiei de locuinte sociale

DSCF2707„In câteva luni, cele 90 de locuinte sociale la care se lucreaza in prezent, in municipiul Giurgiu, vor fi gata si asta dupa ce, in urma cu doua zile, Ministerul Dezvoltarii Regionale a alocat alte 11 miliarde de lei vechi pentru finalizarea acestor doua proiecte“, a anuntat primarul Nicolae Barbu in cadrul unei conferinte de presa.
Edilul sef a precizat ca stadiul lucrarilor este in grafic si la finalul lucrarilor, 90 de familii cu posibilitati materiale reduse isi vor gasi un camin.
“La blocul din cartierul Tineretului se lucreaza intens, aici deja s-a facut recompartimentarea, iar in cartierul Istru, acolo unde se construieste de la zero un bloc, lucrarile sunt in termen. Desi ambele investitii au termen pâna la sfârsitul anului, am speranta ca cele 90 de locuinte vor fi gata mai devreme, adica in aceasta toamna”, a declarat Nicolae Barbu.
Cele 90 de familii care vor primi aceste locuinte – dintre cei care si-au depus dosarele pentru locuinte sociale vor fi selectate de comisia ce urmeaza sa se constituie.
“La blocul din cartierul Tineretului, pe 12 februarie a fost dat startul lucrarii „Recompartimentare si modernizare bloc C2 – locuinte sociale” si astazi, la nici o luna, rezultatele sunt vizibile. Acolo vor fi amenajate 70 de apartamente sociale, din care 49 cu o camera, 20 cu doua camere si unul cu trei camere. In cartierul Istru, alte 20 de apartamente se construiesc dupa ce in octombrie a fost dat ordinul de incepere”, a precizat edilul sef.bloc istru

Despre autor

-