Publicat : lun, dec. 7th, 2015

Municipiul a imbracat haine de sarbatoare – Galerie foto

lumini 1Duminica seara – 6 decembrie – municipiul Giurgiu a imbracat haine de sarbatoare. In prezenta a sute de adulti si copii, in Parcul Muhai Viteazul, au fost aprinse luminitele ornamentale, care se vor aprinde seara de seara pana in data de 7 ianuarie 2016.
lumini 2“Ritualul” a fost acelasi ca si in anul trecut: orchestra de suflatori si majoretele, Mos Craciun, numaratoarea inversa si primarul Nicolae Barbu inconjurat de copii care au apasat “butonul rosu”. lumini 3Aprinderea luminitelor a fost salutata cu exclamatii de uimire de cei mici si cu aplauze de la adultii prezenti la eveniment.
Anul acesta, ornamentele care impodobesc orasul sunt sensibil mai bogate decat in anii trecuti. Langa bradul impodobit se afla si o sfera luminoasa, pe soclul din sesnul giratoriu este amplasata o ambarcatiune stralucind cu sute de leduri stralucitoare, iar sediul Primariei este luminat “a giorno” de o perdea de beculete. Si ornamentrele de pe strazile principale ale municipiului au fost amplasate mai multe ornamente decat in anii trecuti, astfel ca este o bucurie si un motiv in plus ca giurgiuvenii sa iasa seara la plimbare.

lumini 4lumini blumini c

Despre autor

-