Publicat : joi, mai 14th, 2015

Municipiul, „luat la pas” de executivul Primariei

vizita 1In cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu a anuntat ca executivul Primariei, impreuna cu reprezentanti ai serviciilor din subordine au demarat o actiune de intalniri cu cetatenii orasului. Este vorba despre intalniri „atipice”, in sensul ca de data aceasta nu vin cetatenii la Primarie, ci reprezentantii Primariei merg in intampinarea cetatenilor. Timp de doua zile, cate doua/trei ore, delegatia municipalitatii a luat la pas zona de blocuri Oinac.

v 3„Aceste vizite, care vor continua in fiecare zona a orasului, nu are caracter politic… Verificam calitatea lucrarilor de la subsoluri si orice alte lucrari executate in zonele respective, vedem care sunt problemele si doleantele oamenilor si incercam sa rezolvam aceste solicitari. Contactul direct cu cetatenii, discutiile libere cu acestia, este cea mai buna metoda de a afla „la fata locului” dimensiunile problemelor pe care le intampina si este modul cel mai bun in care se pot gasi rezolvari”, a declarat Nicolar Barbu in conferinta de presa.

v2Cert este ca intalnirile cu cetatenii din zona Oinac au fost cat se poate de pasnice si mai ales constructive, in ciuda „binevoitorilor” care se asteptau, nici mai mult nici mai putin, decat la adevarate revolte, intalniri cu scantei, etc. Oamenii din zona si-au spus doleantele, au intrebat care este modalitatea de anvelopare a blocurilor, si-au exprimat nemultumirile cu privire la inmultirea fara precedent a cainilor comunitari, etc.

Fiecare dintre problemele ridicate de cetateni au fost notate de reprezentantii serviciilor subordonate Primariei, iar acestea isi vor gasi rezolvarea.

Vizitele de acest fel continua in perioada urmatoare, fiind vizate toate cartierele din municipiu.

Despre autor

-