Publicat : sâm, dec. 12th, 2015

Mutari de sah pe scena politica sau un “bambilici” cu electoratul?

aaaaa copyMai multe site-uri locale – unele cu pretentii de “saituri” de stiri, altele aparute ca ciupercile dupa ploaie se intrec in pronosticuri cu privire la candidatii pentru alegerile locale din 2016. Lipsesc previziunile vrajitoarelor Anglia, Suedia, Noua Zeelanda, Mama Omida si Tata Lu’ Haiducu’ Terente. Unii, mai indrazneti, au trecut la sondaje care sa arate cat de iubit este de feisbucisti un anume candidat (care si-a mobilizat electoratul, mancav-as) sa dea “laic” si “vote”.

Este perioada miscarilor de sah politic si fiecare “mezelic” conteaza ca bagaj in cazul unui transfer.
Vizat de astfel de “mutari” este si viceprimarul Alexandru Vladu, care este dat de presa locala ca si candidat al formatiunii lui Toma Petcu – ALDE. Atata timp cat “impricinatul” nu neaga categoric zvonurile aparute in presa, nu putem decat sa ne imaginam si noi un dialog “sahisto-politic” intre viceprimarul Vladu (PSD via PPDD) si viceprimarul Popazu (PNL pur sange). Neaga cineva ca nu asa s-a desfasurat dialogul?

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
 1. Haideti sa va fac eu un pronostic:
  Stim cu certitudineca ca de 2 sapt Giurgiu pe Surse finantat de Mustatea si evident loial lui face o campanie asidua pro Vladu si ALDE ( articole multe , sondaje care-l dau pe Vladu castigator la pas , pana si poza aleasa pt sondaj – pe mijloc , frontal, privire senina…etc ).
  E un fapt ca Ovidiu Andrei nu-l mai ataca pe Mustatea in sedintele CJ .
  Tot fapt e si ca Toma Petcu trece din ce in ce mai des prin biroul lui Mustatea si ca sta din ce in ce mai mult .
  Iar Mustatea la pus pe Ovidiu reprezentant Cj in cel mai important ADI .
  Ce altceva mai vreti sa stiti ? 😉 hahaha