Publicat : mar, iul. 21st, 2015

Nicolae Barbu, candidatul PSD la Primarie pentru 2016 – liber pentru Floricel la PNL

rezolutie barbu„Pohta ce-a pohtit” deputatul Nicolae Florian a devenit realitate… PSD Giurgiu i-a creat ieri „o partie” si o oportunitate nesperata lui Floricel. Dupa ce Biroul Politic Municipal a adoptat o rezolutie prin care Nicolae Barbu este confirmat pentru candidatura la Primarie in 2016, Conferinta Judeteana a adoptat aceasta rezolutie in plen.

Asadar, daca au vreo neliniste, liberalii pot „dormi” linistiti – Floricel a primit unda verde de la PSD. Problema este acum „in curtea” deputatului de Giurgiu, iar liberalii asteapta ca sovaielile acestuia sa aiba un final fericit pentru ei… Nu chiar pentru toti, pentru ca o parte dintre liberali (in ultima vreme din ce in ce mai multi) s-au saturat de amanarile lui Floricel si au gasit deja cu „variante ajutatoare”…

Asadar, rezolutia de ieri, din cadrul Conferintei Judetene PSD vine in ajutorul PNL Giurgiu, dar il ajuta si pe deputatul Nicolae Florian sa ia o decizie…

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. ionescu spune:

    Nu e clar că lui Barbu îi este frică de candidatura lui Floricel? De asta tot insistă cu aasemenea articole, deși Floricel îl lasă în pace. Se temea că nu apucă să candideze și a aranjat repede să îl declare PSD-ul candidat. Sunt destui pe la ei care se bagă în față cu sila, mai bine face Floricel că nu intră în așa jocuri urâte.

  2. anton spune:

    Să înțeleg din acest articol că tot susținerea (unda verde) d-lui Barbu a fost pentru deputatul Nicolae Florian? Sunteți hilari d-lor, chiar credeți în ceea ce spuneți? Cand vreodată ar fi renunțat d-l Barbu la candidatura pentru primărie, d-lui a fost confirmat demult. Nu încercați să duceți în eroare giurgiuvenii cu șovăielile d-lui Nicolae Florian. Pentru faptul că are bun simț, omenie și un Dumnezeu în care crede (ceea ce foarte mulți nu au) nu înseamnă că este indecis sau șovăielnic. Aveți un mod urât de a-l denigra și de a vă acoperi deciziile de mult luate, fără a vă aminti vreodată că în PSD există și Florian Nicolae.