Publicat : sâm, aug. 15th, 2015

Nicolae Barbu declara ca adapostul cainilor comunitari va fi extins

N. BarbuCu toate eforturile municipalitatii de a curata strazile de cainii comunitari, acestia parca se inmultesc in loc sa scada. In acest moment, adapostul pentru cainii comunitari este plin.

Primarul municipiului, Nicolae Barbu spune ca a cerut asociatiei germane cu care colaboreaza Primaria, asociatie care sustine adapostul cu alimente si medicamente, sa isi asume obligatia de a realiza adoptia pentru 100 de caini pe luna. Pentru ca, in contractul pe care asociatia il are cu Primaria, cei de la asociatie se obliga si sa mentina un echilibru al numarului cainilor…

adapost-ongMai mult de atat, asociatia a promis ca va construi si un adapost pentru 2.000 de caini comunitari, insa pana acum doar au ajutat la intretinerea si extinderea celui existent…

„In acest moment se lucreaza la documentatia pentru extinderea adapostului cu un numar de 220 de locuri… In aceasta iarna vom construi adaposturi in asa fel incat sa mai putem strange inca 1.000 de caini. Vrem ca pana in vara viitoare sa nu mai avem caini pe strazile din Giurgiu – cu conditia ca si oamenii sa fie ingaduitori cu cei care se ocupa de strangerea cainilor si, bineinteles, sa nu mai fie adusi caini din alte locatii… Un fapt imbucurator este ca nu mai sunt atat de multe femele si, implicit, atat de multi pui…”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Blend-A-Merde spune:

    Un semn de civilizatie. Mai putin pentru marea majoritate a giurgiuvenilor. Din pacate, si aici a fost nevoie ca strainii (aia care vor sa ne transforme in colonie)sa ne impinga de la spate.

  2. Petro spune:

    Si totusi, dupa acest mandat, o declaratie mai serioasa puteti? Am inteles, déjà ati obosit.

  3. balalau spune:

    Bre nea barbule ….ne plictisești!!!și știi ceva… Du-te frate la stana și ai grija de cățeii…