Publicat : mie, iun. 8th, 2016

Nicolae Barbu nu face aliante in Consiliul local

barbu nicolaeSi PNL si ALDE sunt in vrie, dupa ce au pierdut la scor Consiliul local si Consiliul Judetean. Intr-o conferinta de presa, prima dupa alegeri, Nicolae Barbu a spus despre cei de la ALDE ca nu stiu sa piarda.
“Domnului Vladu i-am spus ca n-o sa fie viceprimar… Si daca n-as fi avut majoritatea, tot nu faceam o alianta cu ALDE in CL. Pentru ca stiu ce a insemnat in acesti ultimi patru ani, negocierile impovaratoare cu “aliatii” pentru fiecare punct din ordinea de zi a sedintelor. De altfel, chiar daca nu am fi avut viceprimari de la PSD, va garantez ca potentialii viceprimari de la alte partide ar fi avut rol decorativ”, a precizat primarul Nicolae Barbu.
Referindu-se strict la Toma Petcu, Nicolae Barbu a spus ca liderul ALDE Giurgiu nu stie sa piarda si sa isi recunoasca infrangerea…
“De la Toma Petcu nu ai la ce sa te astepti… In 2008 pleca de la PDL la PNL – si baga in “faliment” partidul care il gazduise pana atunci. Apoi l-a sustinut pe Lucian Iliescu, insa in 2012 a pierdut rusinos, parasindu-l pe protectorul sau. A ajuns la ALDE, insa din nou a pierdut, aratandu-si limita… Sunt insa convins ca Toma Petcu isi va gasi foarte curand un alt loc in politica locala…” a declarat Barbu.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. ioana popescu spune:

    Desi ambalajul e volumunos,Petcu Toma e gol dpdv politic.Nu a avut niciodata o realizare politica,administrativa sau profesionala.E un alt fetus a lui Iliescu -gen Beianu ,Mustatea,Gavrila….Aceste alegeri au aratat adevarata valoare a multor impostori…asa zisi politicieni !!!