Publicat : vin, iul. 14th, 2017

Nicolae Barbu nu mai candideaza la Primarie! Pe cine pregateste pentru alegerile din 2020?

N.B. OPrimarul Nicolae Barbu a declarat in mai multe randuri, cu diferite ocazii, ca nu va mai candida pentru al treilea mandat la Primaria Giurgiu. Mai mult de atat, intr-o conferinta de presa, edilul sef a lasat sa se inteleaga ca va cauta si pregati un tanar care sa candideze la alegerile din 2020.
In cadrul unei emisiuni la OPEN TV, Nicolae Barbu a mai precizat inca o data ca nu va mai candida la functia de primar al municipiului Giurgiu.
Dupa aceasta ultima declaratie, cel mai probabil multi rasufla usurati, iar altii isi freaca mainile si viseaza din nou ca vor fi (dupa ceas – la o anumita ora) in fotoliul de primar.
In aceeasi emisiune, Barbu a precizat ca nu este doar el in masura sa pregateasca persoane care sa candideze, dar nu a ascuns faptul ca, impreuna cu lideri ai organizatiei municipale PSD au fost facute niste evaluari…
“Impreuna cu lideri ai organizatiei am facut niste evaluari si va pot spune ca persoana respectiva acumuleaza cunostinte despre administratia publica locala, cunoaste activitatea Primariei si mai ales, este implicat in tot ce inseamna administratie locala…
Nu va pot devoala numele, insa pot spune ca va fi un suflu nou si pentru generatiile urmatoare…
Stiti ca eu am dat credit tinerilor, am angajat multi tineri in administratia publica locala, tineri care dau dovada de responsabilitate, de eficienta si de implicare in tot ce fac” a declarat primarul Nicolae Barbu.

Despre autor

-