Publicat : joi, dec. 29th, 2016

Niculae Badalau a castigat la nivel national, dar renunta la organizatia PSD Giurgiu

Motto: Pierzi, castigi – politician te numesti…
badalauMiercuri, 28 decembrie, in sedinta Comitetului Executiv al PSD, senatorul Niculae Badalau a fost propus si ales in unanimitate in functia de presedinte executiv al PSD. Astazi, intr-o conferinta de presa, presedintele PSD Giurgiu a declarat ca noua functie in care a fost ales la nivel national ii impune sa renunte la presedintia organizatiei judetene Giurgiu…
“Aceasta noua functie nu imi da posibilitatea sa fiu si presedinte al organizatiei din Giurgiu, insa las in urma o echipa frumoasa, cu rezultate excelente, care va face fata cu brio provocarilor viitoare.
Saptamanile urmatoare vom intruni Comitetul Executiv Judetean si vom lua o hotarare pentru numirea unui presedinte interimar al organizatiei PSD Giurgiu, pana la organizarea de alegeri”, a declarat Niculae Badalau.
Intrebat care este numele la care s-a gandit, senatorul social democrat a precizat ca optiunea pe care o are in acest moment este… echipa. In ce priveste stabilirea unei date pentru alegeri in organizatia judeteana, Badalau a spus ca inca nu a fost stabilit un calendar…
“Va trebui sa facem mai intai alegeri in mai multe organizatii care au lideri interimari si in organizatii in care primarii nu mai vor sa fie si presedinti de organizatii…” a declarat liderul social democrat.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Serviciile spune:

    De cativa ani buni, cam toti liderii politici sunt luati la ochi, li se fac dosare sau li se intind capcane de tot felul, la care evident ca pun botul, ca de, sunt pe cai mari si se cred pentru moment niste mici dumnezei.
    Ce putem spune: Felicitari Domnule Badalau, ati devenit din nou puscariabil!

    Cu drag,
    Serviciile