Publicat : lun, aug. 1st, 2016

Niculae Badalau: Le cer celor din executivul CJ, transparenta maxima in cheltuirea banilor

badalau N.In cadrul unei recente conferinte de presa, senatorul Niculae Badalau, presedintele PSD Giurgiu, a vorbit despre prioritatile pe care le are Consiliul Judetean si a precizat ca isi doreste ca executivul institutiei sa dea dovada de transparenta maxima in cheltuirea banilor.
Senatorul social democrat a declarat ca prioritatile CJ raman aceleasi pe care le-a anuntat si inainte de campania electorala: Sanatatea (imbunatatirea conditiilor din spitalul judetean), Cultura (aducerea Teatrului Tudor Vianu la standarde inalte), Educatia (toate scolile din judet sa aiba conditii la standarde ridicate pentru elevi) si Infrastructura (drumurile judetene si comunale).
“Prioritatile noastre raman aceleasi. Vis a vis de infrastructura, vreau sa spun ca in fiecare an reparam aceleasi drumuri, iar asta din cauza unei lipse de viziune, de strategie. Cand se proiecteaza lucrarea, nimeni nu ia in calcul tonajul autovehiculelor care circula pe acel drum. Astfel ajungem in situatia sa reparam aceleasi drumuri, iar si iar.
Si in domeniul invatamantului, trebuie sa regandim problema si sa facem in asa fel ca in cativa ani sa ridicam nivelul rezultatelor, sa scapam de acel pacatos loc din coada clasamentului. Aici, problema este mai complexa si trebuie facuta o analiza corecta, la rece” a declarat Niculae Badalau.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. ioana popescu spune:

    Prioritatea trambitata inainte si in timpul campaniei electorale a fost ”administratie nu politica ” !!! Acum ma simt mandra ca sunt contemporana cu dl. Razvan Cuc ! Un om deosebit,un profesionist desavarsit..care se pricepe la tot si la toate…dar absolut la toate …si care vad ca ocupa (sau este„ delegat”)toate functiile existente deja, cat si cele care se vor crea acum si dea pururi…..

  2. petrisor spune:

    hi,hi,hiiii!si marmota sapa santuri de tot felul prin tot judetul, asfalta, construia, impletea si laura ce se mai bucura…ca pe interpusi ii stia…