Publicat : vin, iun. 10th, 2016

Niculae Badalau: Ne dorim reformarea si depolitizarea totala a activitatii Consiliului Judetean

Niculae BadalauDesi are o majoritate lejera in Consiliul Judetean – 20 de consilieri din 31 – PSD Giurgiu isi doreste reformarea si depolitizarea acestei institutii. Niculae Badalau, presedintele social democratilor giurgiuveni a declarat intr-o conferinta de presa ca isi doreste ca in CJ sa se puna baza pe competenta si performanta.
“Vom incerca sa reformam si sa reformulam activitatea Consiliului Judetean. Ne dorim si vom face o depolitizare totala a executivului acestei institutii, in sensul ca presedintele si vicepresedintii sa nu aiba nicio functie politica. Singurele criterii vor fi cele de competenta, si ceea ce va spun acum nu sunt vorbe goale.
Presedintele Consiliului judetean nu este un… imparat si nu va avea o putere atat de mare. El trebuie sa stie ca poate fi schimbat oricand din acea functie”, a declarat Niculae Badalau.
Liderul social democrat a mai precizat ca responsabilitatea in executivul CJ va fi impartita pe toata echipa, astfel incat sa se stie clar cine si de ce raspunde.

Despre autor

-