Publicat : sâm, ian. 23rd, 2016

Niculae Badalau pe lista Consiliului Judetean – Nicolae Barbu, candidatul PSD pentru Primaria Giurgiu

barbu badalauIntr-o recenta conferinta de presa, senatorul Niculae Badalau, presedintele organizatiei judetene PSD Giurgiu a declarat ca la alegerile locale din acest an va candida pe listele PSD pentru Consiliul Judetean Giurgiu. In ce priveste candidatul pentru functia de primar al municipiului Giurgiu, Badalau a precizat ca actualul primar, Nicolae Barbu este, asa cum a mai declarat, singura si cea mai buna optiune a PSD.
“Am mai spus, candidatul nostru pentru functia de primar al municipiului Giurgiu este actualul primar, Nicolae Barbu, Care a aratat ca se poate face si o altfel de administratie – mai eficienta, bazata pe proiecte pe termen lung. In ce priveste organizatia judeteana, suntem in faza de organizare a filialelor pentru stabilirea listelor de consilieri si stabilirea primarilor din fiecare localitate. Intentionam sa despartim activitatea de administratie de politica, astfel ca vom tine cont si de optiunile si preferintele alegatorilor” a declarat Niculae Badalau.
Intrebat daca va candida la alegerile locale, senatorul social democrat a precizat ca va fi pe lista de candidati a PSD pentru Consiliul Judetean.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Emil spune:

    Hai ca ne-am linistit, ne faceam griji ca vine alt partid sa fure, dar „mostenirea” ramane tot la PSD….

  2. ioana popescu spune:

    Ca de obicei o mutare de maestru! Ceva gen Gari Kasparo!Ati creat frisoane nu numai in celelalte partide,ci chiar si in PSD!Felicitari !