Publicat : vin, nov. 25th, 2016

Niculae Badalau: PSD Giurgiu va obţine peste 60% la alegerile parlamentare!

badalau-1Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD Giurgiu, liderul social democratilor giurgiuveni, Niculae Badalau – candidat pe locul I pentru Senat – s-a aratat optimist in ce priveste scorul cu care PSD Giurgiu va castiga alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.
Senatorul Badalau a facut si o previziune a rezultatelor finale pentru judetul Giurgiu, afirmand ca PSD va obtine pe judet un scor de peste 60%, ceea ce ar putea sa le aduca social democratilor doua posturi de deputati “din prima” si unul la redistribuire, plus un post de senator.
“Va pot da garantii ca PSD Giurgiu va obtine peste 60% la aceste alegeri parlamentare. Suntem pe un trend crescator, insa totul depinde de fiecare dintre cei implicati in campania electorala.
In ultimii trei ani si jumatate am muncit enorm pentru a forma aceasta echipa de tineri entuziasti, oameni care au confirmat si la alegerile locale ca se poate si am ajuns sa avem o majoritate stabila in CJ. Mai mult de atat, avem atuul ca listele PSD Giurgiu au candidati care sunt giurgiuveni, cunosc problemele judetului si stiu cum se pot rezolva acestea”, a a declarat Niculae Badalau.
In privinta rezultatelor de pe municipiul Giurgiu, liderul social democrat a precizat ca si acestea vor depasi 60 de procente.
“Sunt convins ca primarul nostru, Nicolae Barbu va obtine pe municipiu peste 60% si ca organizatia municipala va fi din nou prima pe tara si la aceste alegeri”.

Articol comandat de PSD – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007.

Despre autor

-

Afisat: 7 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Un alegator spune:

  Gura păcătosului!

 2. VASILE spune:

  ce 60 % ma 140%ca sunteti cei mai BUNI hotilor .

 3. TIK spune:

  – Vise…cu 48-49 % nu te-ai multumi mai , tovarase ?! Orice inceput are si-un sfarsit.Vremelnicilor !

 4. Ghe.Anton spune:

  Zise al mai mare hot si corupt politician al județului.Cu ficățeii cum mai stai.Cum ai reușit tu sa faci analiza asta?Aaa daca este vb de cumpărat voturi te cred.La asta nu te întrece nimeni.Hai sictir viitor puscariabil.

 5. Lenin spune:

  Da Maria ai perfectă dreptate! O gașcă de ariviști incompetenți au pus stăpînire pe acest județ sărac.

 6. maria spune:

  Procentul PSD la Giurgiu invers proportional cu profesionalismul celor care conduc, rezultatele din invatamant,gradul de cultura,