Publicat : vin, iul. 29th, 2016

Noi “achizitii” la PNL Giurgiu – Miscarea Liberala a revenit in corpore… la matca

PNL GHINEAIn conferinta de presa de vineri, 29 iulie, presedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan a facut o demonstratie de… pacifism. Anuntul pe care liderul PNL Giurgiu l-a facut (nu fara o urma de emfaza) a fost acela ca partidul Miscarea Liberala Giurgiu (PML) are o noua casa – in sediul PNL. Norut Stanisteanu, Marius Ghinea, Corneliu Minca sau Constantin Preda, fosti liberali autoexilati de conjunctura din PNL la PML, au revenit la matca. Nu fara negocieri si nu cu mana goala…
“Zilele trecute am incheiat negocierile cu fostii liberali de la PML. Alaturi de liderii din Miscarea liberala, s-au alaturat la PNL inca 40 de persoane care au optat pentru PNL Giurgiu. Acest grup de liberali a luat decizia de a se intoarce la matca si le multumesc”, a precizat Gheorghe Stefan.
La randul sau, Marius Ghinea, prezent la conferinta de presa a spus ca ii multumeste liderului PNL Giurgiu pentru deschiderea de care a dat dovada, motivandu-si pasul printr-o declaratie previzibila…
“Suntem o familie liberala si am realizat ca este foarte greu sa razbesti in politica, daca esti divizat… Acum am considerat ca este momentul sa ne regrupam impotriva partidului stat – PSD.. Tot numericul PML si-a aratat deschiderea de a reveni la PNL, cu totii fiind constienti ca acest lucru va creste valoarea organizatiei liberale” a declarat Marius Ghinea.
Sigur ca negocierea a adus si oarece functii pentru new entry in PNL: Marius Ghinea va fi vicepresedinte al organizatiei judetene, Norut Stanisteanu va fi secretar executiv al aceleiasi organizatii, iar pentru organizatia municipala sunt puse la pastrat inca trei functii de conducere.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. liberal get-buget spune:

    Întâmplarea asta, deși pozitivă în esență, ne cam pune pe gânduri.
    Se pare că, fără patalama de traseist, nu ai niciun viitor în politică. O, tempora. …