Publicat : mie, iun. 3rd, 2015

Norut Stanisteanu: „Lupii tineri din PSD ataca dur, pentru ca le lipseste din portofoliu postul de presedinte al CJ”

norutIntr-o recenta conferinta de presa, Norut Stanisteanu, director in cadrul CJ Giurgiu a raspuns punctual acuzatiilor venite din partea social-democratilor, cu privire la activitatea investitionala a Consiliului Judetean.

Norut Stanisteanu, care pana acum nu a intrat in „razboaiele declaratiilor” a precizat ca de data aceasta s-a intrecut orice limita…

„Purtatorul de cuvant al PSD, Razvan Cuc, a intrat pe un teren minat. Vreau sa precizez ca nimeni nu se pricepe la toate (spital, infrastructura, teatru etc.)… A fost unul si stim cu totii ce a patit…

A fost atacata conducerea CJ pentru faptul ca Spitalul nu ar mai avea manager… Vreau sa precizez ca in data de 20 ianuarie i s-a prelungit actualului manager, contractul de management al Spitalului, contract care este valabil pana in data de 20 iulie… Asadar, un prim neadevar.

In ce priveste lucrarile de la Teatru sau cele de la Spital, pentru care au fost alocate fonduri consistente, acestea sunt in faza de derulare. Nu exista reavointa sau reacredinta, exista doar termene si proceduri legale… Domnii de la PSD ar fi trebuit sa stie ca este obligatoriu sa se parcurga niste etape… Daca „lupii tineri” din PSD vor citi OG nr. 34, vor constata ca exista niste proceduri care se deruleaza in timp… In ce priveste renovarea biroului presedintelui CJ, nu cred ca isi doreste cineva ca acest birou sa arate asa cum arata inainte – igrasie infiltratii de apa pluviala, etc.

Pe de alta parte inteleg avantul „lupilor tineri” din PSD – postul de presedinte al CJ este lipsa din portofoliul social democratilor… Este firesc sa si-l doreasca foarte mult si de aici toate aceste atacuri …”, a declarat Norut Stanisteanu.

Despre autor

-

Afisat: 8 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. crina spune:

  pnl sa taca ca de fapt nu este decat pdl! noi nu mai vrem sa guverneze pedelistii!

  • Gicu Electoru spune:

   In sfârşit,iată o giurgiuveancă ce îndrăznește să zică ceva împotriva PNL,pardon-împotriva fostului PDL!După ce electoratul,inclusiv cel giurgiuvean,a măturat pământul cu pedelistii la toate alegerile din 2012,dar și la europarlamentarele din 2014,acum liberalii i-au luat la sânul lor și vor să -i aducă iar la putere.Pasărea mălai visează!Iar Alinuța nu vrea să priceapă nici în ruptul capului că în noiembrie au fost alegeri prezidențiale !

  • pm spune:

   Care ,,NOI”. Poate voi PSD-istii.

 2. Maicu Terezu spune:

  razvan cuc,acest neica nimeni al politicii giurgiuvene,este unul din cei privilegiati,fiind ajutat de taticu’ sa ajunga sus.fara pile si relatii era un 0 absolut.a uitat cand isi facea campanie in 2012 cand abia deschidea gura,nici nu stia sa vorbeasca,si acum brusc a devenit o mama omida autohtona,le stie pe toate,dar ca toti pesedeii, nu trece si la fapte.cu putina mobilizare,in 2016 poate Romania va scapa de ciuma rosie,de penalii protejati de ponta si tariceanu,si de toate cumetriile psd-ului.AMIN

 3. Lisimah spune:

  Domn Stenghel si daca Mihai Petre manca un rahat il mancai si tu ? Cand afirmi ceva in calitate oficiala, maai intai citesti documentulsi nu faci afirmatii dupa ureche. Inseamna ca esti lautar si canti dupa ureche. Cat priveste pe falcosul de Cuc, care toata ziua sta in barurile si cafenelele din centru, la ce sa te astepti. Nu a fost in stare decat sa faca o facultate particulara, ca la aia de stat trebuia sa inveti. Cu taticu general de securitate si socru executor judecatoresc s-a aranjat.

 4. Cristian Stenghel spune:

  Afirmatia ca spitalul Judetean nu mai are manager a fost facuta de actualul interimar Dl dr. Mihai Petre in sedinta CA din data de 19.05.2015, sub forma ” maine ( 20.05.2015 ) mi se termina interimatul, ce facem ?” Deci nu este o inventie, ci o preluare de informatie de la cel in cauza si data pe presa.Si cred ca Dl dr. Mihai Petre a avut dreptate, altfel nu inteleg mobilizarea de forte pentru gasirea unei solutii in biroul Presedintelui Consiliului Judetean, in acea zi!

  • Lupul Sur spune:

   Sintagma de „Lupii Tineri”,folosita in legatura cu haitele din politica,este valabila pentru toate partidele.Numai ca,in timp ce unii se bazeaza doar pe colti,altii dau dovada si de istetime!Iar cand se imbina istetimea cu coltii,trebuie sa-i contracarezi cu aceleasi mijloace.