Publicat : vin, mart. 25th, 2016

Norut Stanisteanu si-a anuntat candidatura la Primaria Giurgiu din partea Miscarii Liberale

Norut candidatVineri, 25 martie, Norut Stanisteanu, demisionar din PNL in urma cu putin timp si-a anuntat candidatura la Primaria Giurgiu. El va candida din partea Partidului Miscarea Liberala (PML), partid care si-a infiintat o filiala la Giurgiu.
“Voi candida pentru postul de primar al municipiului Giurgiu si va anunt ca voi fi un competitor de temut. Imi doresc sa reconstructim orasul si judetul. Sunt convins ca la aceste alegeri locale, votul nu va mai fi unul pentru primar, ci pentru schimbarea Giurgiului. Crezul meu este acela ca administratia este o prelungire a politicii, cu diferenta ca in administratie… trebuie sa stii carte.
Echipa pe care o voi prezenta in scurt timp va fi una cu oameni de calitate si cu profesionisti in toate domeniile, oameni care sa respecte cetateanul si sa se respecte intre ei”, a declarat Stanisteanu.

FOTO: Norut Stanisteanu si Dan Horatiu Buzatu, presedintele PML.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Olah spune:

  Ca oricarui nou venit iin competitie ii uram succes!
  Vine totusi cu un handicap.Memoria mea, poate nici a altora nu retine ca ar fi facut ceva laudabil pentru acest oras.A abandonat cladirea Prefecturii iar acum vrea s- o raconstruiasca(reabiliteze)Basca a ingropat visul universitar al Giurgiului ,e drept ca nu de unul singur.
  Dupa ce liberalii l-au reevaluat si l-au facut director general in Consiliul Judeten(s-a aplicat principiul mobilitatii functionarilor publici?) s-a vrut candidat.
  Un norocos!

  • Membru PNL spune:

   DOMNULE OLAH NU VA INTREBATI DACA EL A ABANDONAT PREFECTURA ? SE STIE FOARTE BINE CA DE ACEASTA LUCRARE S-A OCUPAT DL ILIESCU . IN MOMENTUL DE FATA ESTE SINGURUL CARE POATE FACE CEVA PTR GIURGIU
   CU UNUL CA NICOLAE FLORIAN CA PRIMAR IN MUN GIURGIU …. LA REVEDERE…… MUNICIPIUL GIURGIU DEVENIM COMUNA