Publicat : mie, iun. 17th, 2015

N-au pus pista… la poloboc

pista 1Pista de atletism care se construieste in Parcul Steaua Dunarii are o hiba… majora. Este construita in panta… De constructori, nu ca ar fi parcul in panta. Trebuie sa fie doar doua motive pentru care constructorii au procedat asa: au vrut sa creasca masa musculara a atletilor (care alearga in… amonte) sau n-au avut la indemana un… poloboc (nivela cu apa). Al treilea motiv este jenant – nu credem ca nu sunt meseriasi…

Asadar, primarul Nicolae Barbu a oprit din nou lucrarile la Pista de atletism din Parcul Steaua Dunarii. El a declarat intr-o recenta conferinta de presa ca la un control al municipalitatii, in urma masuratorilor s-a constata ca pista este… in panta.

pista 2„Am oprit lucrarile din nou… De data aceasta am constatat la masuratori, ca pista este… in panta. Firma care a castigat licitatia a considerat ca daca au preluat lucrarea, o pot face cum vor ei… Au avansat cu lucrarile si se afla in grafic, numai ca pista… e in panta. Seamana mai degraba cu un velodrom… De aceea am oprit lucrarile, pentru ca firma sa ia masurile care se impun si sa refaca lucrarile conform planului… Sa aseze pista… in linie…” a declarat edilul sef.

Despre autor

-