Publicat : lun, apr. 3rd, 2017

O noua isterie… de primavara pe facebook! Se ridica masinile parcate neregulamentar…

bizon in traficDupa aprobarea de catre consilierii locali a Regulamentului pentru ridicarea masinilor parcate nereglamentar pe domeniul public, pe facebook – cea mai la indemana platforma pentru exprimarea frustrarilor – a reinceput concertul corului bocitoarelor. Primaria ne-a tras clapa, dupa ce a desfiintat serviciul de ridicare al masinilor l-a reintrodus (bine ca n-a fost “noaptea, ca hotii” – N.R.), este una dintre aberatiile frustrante de pe reteaua cu pricina. Primarul Barbu si-a vazut sacii in caruta si acum isi face mendrele (méndre s. f. pl. – Capricii toane, pofte – DEX online), spun altii.
Isteria Blue wile (balena albastra) a palit pe langa tensiunea locala provocata de ridicarea masinilor PARCATE NEREGULAMENTAR…
Conditia ca cineva sa inteleaga termenul de “parcare neregulamentara” este simpla: sa nu fie lovit(a) de orbul gainilor sau sa fie orbit(a) de mintea bipedelor cu fulgi.
Repetam: se ridica masinile PARCATE NEREGULAMENTAR! Adica ale bizonilor care vor stationa ilegal pe domeniul public, vor parca “unde vrea muschii lor de cocalari” sau vor ocupa abuziv locurile de parcare de resedinta.
Nu se desfiinteaza parcarile publice gratuite, nu se ridica masinile celor care respecta regulile rutiere…
In regulamentul aprobat de Consiliul Local se prevede ca au dreptul de a constata ca o masina este parcata neregulamentar, agentii de la Politia Locala si cei ai Politiei Rutiere. Doar acestia pot dispune ridicarea masinii parcate neregulamentar si sanctionarea conducatorului auto.
Amenda prevazuta pentru parcarea neregulamentara este de 290 de lei, taxa de ridicare este de 150 de lei, transportul pana la parcul de depozitare il va costa pe bison inca 150 de lei, iar “cazarea” il va face sa scoata din buzunar 200 de lei/24 de ore.
Inainte de a fi ridicata masina, agentul rutier constata ca a fost parcata neregulamentar, asteapta cinci minute, apoi face o serie de fotografii. Abia dupa aceea, agentul cere interventia utilajului de ridicare. Dupa ridicarea pe platforma se mai fac o serie de fotografii. De mentionat ca fotografiile vor avea inscriptionata data si ora la care au fost facute.
Serviciul de ridicare, transport si depozitare va fi efectuat de Giurgiu Servicii Locale (GSL).
Asadar, toata isteria provocata de corul bocitoarelor nu are nicio relevanta, in conditiile in care cu totii ne dorim un trafic civilizat. Mai mult decat atat, cu totii ne dorim ca bizonii care parcheaza si stationeaza aiurea in trafic sa fie sanctionati…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Blend-A-Merde spune:

    Gigele, frica unora nu e ca se ridica masinile parcate aiurea de bizoni ci ca armata de incompetenti ai managerului vor da iama pe toate strazile din oras, cautand sa ridice orice masina stationata aiurea la marginea orasului, ca pe vremea iliescului. Bugetul are nevoie de bani. Se duce tot in salariile loazelor si nu prea mai ramane nimic de praduit.