Publicat : Dum, feb. 5th, 2017

O vuvuzea si 50 de persoane au plasat Giurgiu pe harta protestelor (Galerie foto)

PXMobilizati pe facebook de Mihnea Boerescu, in jur de 50 de protestatari s-au adunat sambata seara in fata Prefecturii Giurgiu. Ei sunt cei care “au spalat rusinea” capitalei de judet, astfel ca Giurgiu sa fie trecut (este adevarat ca pe ultimul loc, asa cum suntem obisnuiti deja) pe harta protestelor in trend din Romania.
A fost mai degraba o intalnire intre prieteni care se cunosteau de mult, majoritatea militanti de aceeasi parte a baricadei si fiecare a adus cu el ce-a gasit prin casa. Mihnea Boerescu a adus cu el un steag tricolor. Ciprian Danciu a impartit cu generozitate “banii de la Soros” tuturor celor care soseau – chiar si “presa rosie” sau taximetristul care a adus-o pe Mariana Cazacu “au fost platiti” cu bancnote de 199.999 de lei… Acelasi Ciprian Danciu a adus ceai cald pentru jandarmi si presa, iar sotia acestuia a venit la proteste cu un brat de flori.P2Au fost plasate in maldarul de zapada si cateva slogane tip Piata Victoriei, iar unul dintre cei prezenti mai sulfa din cand in cand intr-o vuvuzea. Ceva mai tarziu a ajuns “la locul faptei” si Gheorghe Stefan, liderul PNL Giurgiu, care a tinut sa mentioneze – ca toti ceilalti – ca este acolo in calitate de… simplu cetatean.
Asa cum spuneam, figuri cunoscute ale opozitiei de azi (evident ca nu puteau fi prezenti si cei de la putere…): Georgeta Mihut, Gheorghe Velicu, Nelu Simion, profesorul Manda, Cosmin Marciu…
Ion DiaconescuP3xP 3P4P5P6P7

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. BEBETO spune:

    maria, maria…ce nume de sluga psd-ista !!

  2. Maria spune:

    Jenant! De-a dreptul patetic! Când vine vorba de lucruri bune, de inițiative frumoase stam în casa, dar când vine vorba de circ suntem „în rand cu lumea”…. când zăpada era de 2 metri, iar autoritățile făceau eforturi uriașe pentru a se circula în bune conditii, dl. Mihnea Boerescu nu s-a mobilizat nici măcar pe dumnealui, acum însă a reusit miracolul!!! Mi-e rușine sa ma identific cu acesti oameni!!