Publicat : mar, ian. 24th, 2017

OOOps! PNL Giurgiu e viu! Anghelescu ar putea fi viitorul lider al organizatiei judetene…

CD… Este viu, deocamdata doar pe retelele de socializare si pe la carciumi si taverne.
Dupa aparitia unei stiri in mediul online (pe surse), ca fostii PDL-isti din PNL Giurgiu au avut saptamana trecuta o intalnire de taina la Ogrezeni, au inceput discutiile contradictorii cu zi de balacareala pe facebook.
Cica, la mosia pedelistului Nicolae Bara din Ogrezeni a avut loc aceasta intalnire a pedelistilor de marca Vasile Blaga, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, dar si alti lideri de organizatii. O intalnire la care a fost si Gheorghe Stefan (inca) lider al organizatiei liberalilor de la Giurgiu (aripa PDL).
In urma aparitiei acestei stiri, militantul liberal Ciprian Danciu a postat un comentariu dur pe adresa sa de facebook, la adresa lui Gheorghe Stefan, cu referire la “jocul de glezne” din interiorul PNL, despre care chiar Gheorghe Stefan facea referire intr-o conferinta de presa din vara lui 2016.
“Nu mai departe de luna August a anului trecut, domnul Gheorghe Stefan „lansa” expresia „joc de glezne” cu bataie, nu lunga ci scurta, nu indirecta ci chiar … oarecum intr-o nota artagoasa, la unele presupuse jocuri pe sub masa”, spune Ciprian Danciu in postarea sa.
Acelasi militant liberal apreciaza ca, “La Giurgiu PNL este in coma”, si se intreaba retoric cine face “joc de glezne”…
“ Cine face joc de glezne la PNL Giurgiu? Pe langa alti cativa „jucatori”, se prea pare ca si Gheorghe Stefan a incaltat pantofii sport cu care sa dea, involuntar, un sut organizatiei, indreptand-o nemeritat spre groapa politicii giurgiuvene.
Jocul asta de glezne nu va va mai costa, domnilor „jucatori”, pe voi ci va costa organizatia. Ceea ce nu realizati, probabil, este faptul ca aveti de ales intre a va putea mandri cu titlul de „Imparat al Marelui Tinut NIMIC” sau a va retrage onorabil spre a lasa loc realei reforme atat de necesare supravietuirii PNL-ului, in general, si PNL Giurgiu, in mod particular”.
Ei bine, aceasta postare a generat si un schimb dur de replici intre posesorul postarii si Gheorghe Stefan…
Actualul lider al PNL Giurgiu recunoaste ca a fost prezent la acea intalnire de la Ogrezeni si ii invita pe contestatarii sai sa se “ospateze” din gustul amar al responsabilitatii de presedinte de organizatie, dar sa si “investeasca” lunar 3000 de euro in organizatia judeteana.
Dar, va lasam pe dumneavoastra “sa gustati” din deliciul lecturii dialogului dintre cei doi combatant liberali. Mentionam doar faptul ca am selectat doar cateva replici, dar daca va atrage aceasta lectura, ea poate fi gasita aici: https://www.facebook.com/ciprian.danciu.5?pnref=story la ziua de gratie 19 ianuarie, ora 2:36 p.m.
Ghe Stefan Domnule Danciu, vreau sa lamuresc un lucru de care ati auzit dar, trebuia sa va abtineti de la alte comentarii. Am fost invitat la Ogrezeni asa cum au fost si toti ceilalti cca 50 de persoane, lideri de organizatii, primari si presedinti de CJ care au apartinut fostului PDL pt a stabilii pe cine sustinem la Presedentia partidului din partea fostului PDL asa cum fac dealtfel si actualii colegi, membrii ai fostului PNL( pt ca si ei au avut o astfel de intalnire, ba chiar 2 sau trei, ultima cu o zi inaintea noastra). Ori in aceste conditii, domnule Danciu nu este vorba despre niciun „joc de glezne” si astept scuze din partea unui om educat asa cum va cred. Poate trebuia sa va informati mai bine despre subiect si nu sa interpretati un articol binevoitor al presei PSD-iste. Cat priveste presedentia PNL Giurgiu, nu cred ca sunteti persoana intreptatita a ma judeca pe mine. Nu stiti cat am muncit, investit si cat m-am daruit acestei organizatii in ultimii trei ani, ca sa fiu tradat din interior de oameni in care am crezut si pe care i-am sprijinit la randul meu! Nu cred ca este o ” binecuvantare” a fi presedinte al PNL Giurgiu. Eu am simtit gustul amar, daca vreti puteti sa-l incercati si dumneavoastra sau domnisoara Laura sa preluati filiala sa vedeti cat de usor si placut este sa investesti lunar 3000€ , timp, munca, nervi si sa vina cineva sa te judece de ceea ce nu ai facut! Oricum, va multumesc amandurora, acum va cunosc cu adevarat! Ma acuzati ca am participat la o sedinta la care era firesc sa particip, tocmai pt ca sunt principial si nu-mi reneg niciodata trecutul pt ca altfel cred ca nu as mai avea viitor.
Cu respect!
Ciprian Danciu In primul rand, domnule Stefan, imi confirmati dezamagirea. ”Pe cine sustinem la presedintia partidului din partea fostului PDL”. Aceasta o vedeti dumneavoastra ca fiind atitudinea menita a recladi solid un partid? Admiteti, practic, o scindare pe care, de altfel, o si sustineti. NU exista PDL exista PNL si membrii PNL or ”jocurile” de putere la care participati sunt dizgratioase manifestari ale unei lipse de reala dorinta de reformare. Nu sunt ”indreptatit” a va ”judeca”? Domnule Stefan, in primul rand nu am caderea de a judeca pe nimeni dar am dreptul de a critica, indiferent cat de dur, cata vreme o fac argumentat. Vedeti cumva o persoana care este indreptatita, exista ceva criterii acceptabile, in viziunea dumneavoastra? Cum stabiliti cine are dreptul sa critice si cine nu? Exista… o grila de punctaj? Domnule Stefan, nu am spus-o si nu am facut un act de bravura din sustinerea pe care am oferit-o PNL, o sustinere care a venit absolut voluntar si absolut neconditionat, fara a emite vreo pretentie sau dorinta, alta decat aceea de a avea un rezultat bun, or daca este sa discutam la rece, stiti foarte bine ca sunt doua criterii extrem de rar intalnite mai ales in PNL Giurgiu. Ei bine, daca exista o grila de punctaj, consider ca cele doua puncte mentionate ma indreptatesc la a critica. Mentionez ca ceea ce eu consider normal este sa sprijin PNL or nu fostul PNL sau fostul PDL. Cata vreme veti trata problema la aceasta maniera, domnule Stefan, PNL este sortit esecului si nu reusiv-ati a coagula electorat. Cat despre sumele pe care le investiti as fi inclinat sa spun ca disponibilitatea financiara este o calitate de dorit dar nu esentiala pentru un bun politician. Putem sa facem o cheta spre a va returna investitia, daca considerati ca partidul se cumpara si nu se conduce. Cat ar costa o functie de vice? Aveti o lista de preturi sau se stabileste in functie de client. Alegeri, domnule Stefan, de JOS IN SUS, de la baza partidului catre varf or nu intalniri spre a desemna de sus in jos si asta MAI ALES intr-un judet care a detestat si taxat PDL cum, de altfel o face in continuare. Cifrele vorbesc 23% locale 11% parlamentare. PS: ar fi trebuit sa realizati cine sunt cu adevarat nu acum, cand va critic, ci atunci cand organizatia pe care o conduceti m-a avut alaturi de ea, repet, neconditionat in doua randuri de alegeri.
Gheorghe Velicu Exista in P.N.L.Giurgiu o personalitate puternica ,un om inteligent,integru si reponsabil. Se numeste Adrian Anghelescu. Are P.N.L. Giurgiu capacitatea de a aprecia o asemenea persoana ?
Ciprian Danciu Anghelescu nu vine din fostul PDL, probabil nu se califica oricat de inteligent, responsabil si integru ar fi. Probabil ca mai ”potrivit” este Oaoa…. sau Anton …ca… vorba aceea, are bani.
Gheorghe Stefan Cu siguranta ca da! Domnul Anghelescu trebuie sa-si asume conditiile de mai sus ( timp, munca, aspect financiar, etc) si are sustinerea mea! La ultimile alegeri in Giurgiu nu au contat, inteligenta, integritatea si seriozitatea. Sper ca domnul Anghelescu sa nu traiasca niciodata dazamagirea pe care am cunoscut-o eu in Giurgiu.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea