Publicat : mie, mart. 22nd, 2017

Pana in toamna aceasta, municipalitatea va da startul pentru lucrarile de asfaltare in zona Ramadan

barbuIntr-o recenta conferinta de presa, primarul Nicolae Barbu a precizat ca municipalitatea a depus sapte proiecte pe OG nr. 28 – Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL).
Doua dintre aceste proiecte vizeaza asfaltarea drumurilor de dincolo de bariera – in zona Ramadan – de pe strada Sloboziei pana la Negru Voda…
“Sunt doua proiecte mari si municipalitatea are surse de finantare pentru a demara procedura…
Pentru primele trei proiecte ar trebui sa semnam contractul in perioada imediat urmatoare – valoarea acestora fiind de 11 milioane de euro. Finantarea acestor proiecte este de 90% prin PNDL si 10% administratia locala.
In aceasta situatie, din toamna acestui an in zona Ramadan vor demara lucrarile, care vor fi scoase la licitatie pe mai multe tronsoane, pentru a evita blocajul in cazul in care o firma ar avea toate lucrarile si ar ramane fara resurse umane sau financiare…”, a declarat edilul sef.
Al treilea proiect din cele sapte vizeaza dotarea Colegiului Ion Maiorescu. Proiectele numarul patru si cinci se adreseaza dotarii scolilor nr. 8 si Liceului Viceamiral Ion Balanescu, iar proiectele sase si sapte se refera la canalizarea pluviala in zona Ramadan.

Despre autor

-