Publicat : sâm, mai 28th, 2016

Panica in PNL – rezultatele sondajelor sunt total defavorabile candidatilor liberali

sondaj 1Toate cercetarile sociologice din ultima perioada (si sunt din ce in ce mai multe), fie ca sunt comandate de partidele politice sau de ONG-uri, arata clar faptul ca Partidul National Liberal este in vrie si ca rezultatele la alegerile locale vor fi un dezastru total, atat la nivel national cat si la nivel local. Din aceste sondaje, judetul si municipiul Giurgiu nu lipsesc. Cel mai recent sondaj, publicat de un site online se inscrie in trendul general si este asemanator cu rezultatele sondajelor comandate la nivel local de ALDE, PML sau PSD (surse avizate ne-au informat ca si PNL Giurgiu a comandat un sondaj, dar refuza sa il faca public – un sondaj in care Nicolae Fllorian este cotat cu 16%!).
Asadar, rezultatele sondajului efectuat in perioada 9 – 15 mai in judet releva faptul ca PSD are “in ranita electorala” increderea neconditionata a electoratului pentru Consiliul Judetean si Primariile din localitati sau municipiul Giurgiu.CJConsiliul Judetean – Rez\ultatele sondajului in ce priveste candidatii la Consiliul Judetean arata astfel: PSD – 55,6%; PNL – 18,5%; ALDE – 8,7%… Candidatii celorlalte partide nu mai intra in calcul, insa cifrele sunt urmatoarele: UNPR se bazeaza pe un procent de 3,2%, Partida Romilor „Pro Europa” – 2,5%, PSRo – 2,5%, Mișcarea Populară – 2%, Mișcarea Liberală -1% .PRIM

Pentru Primaria Giurgiu, lucrurile stau aproape identic – Nicolae Barbu (PSD) conduce detasat cu un procent de peste 50%, urmat de Florian Nicolae (PNL) cu 22,7%, Alexandru Vladu – cu putin sub procentele candidatului PNL, urmat de Norut Stanisteanu (PML) cu 5,2%, Mihaita Grigore (Partida Romilor) – 4%, Liliana Ciobanu PSRO – 3%…
Ceilalti candidati sunt de asemenea de neluat in seama, procentele lor nedepasind 1%.
Sondajul despre care am vorbit a fost efectuat pe un esantion de 830 de persoane din municipiul Giurgiu si 1.000 de persoane din judet, iar marja de eroare este de plus/minus 3%.
Surse din PNL Giurgiu ne-au informat ca aseara a avut loc o sedinta fulger in care s-a pus la punct un plan “de bataie” de ingrasare a porcului in ajunul Craciunului in ultima saptamana de campanie electorala, plan care ar avea ca scop final cresterea cu cel putin 10 procente a candidatului Floricel. Despre strategia murdara pe care o vor folosi in aceste ultime zile vom reveni cu un material amplu.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Membru PNL spune:

  Cine mai crede ca PNL poate realiza ceva bun ptr Giurgiu se insela amarnic
  Este naiv sau prost

 2. Balalau spune:

  Offffff…. Saraci de voi!! Sunteți disperați…… P S —vrabia malai visează și barbone balamuc.

 3. bora claudia spune:

  dupa parerea mea , ar putea sa se faca mii de sondaje ,adevarata alegere si schimbare se va vedea dupa alegeri. acum fiecare are dreptul sa spuna ce vrea si cum vrea. un pic de rabdare si se va vedea ce va vrea populatia romana ! o zi frumoasa !